Sistem de testare inovator pentru fosfataza alcalina de la Biotrend

BIOTREND PLUS va prezinta ZymoSnap ALP de la Hygiena, un sistem de testare inovator pentru fosfataza alcalina (ALP), creat pentru a verifica eficienta pasteurizarii pentru produsele lactate cu durata scurta de valabilitate, si ofera rezultate in doar 5 minute.

Luand in considerare faptul ca producatorii de lactate sunt supusi presiunii de a demonstra ca lucreaza conform cerintelor internationale de siguranta si calitate, acestia trebuie sa isi monitorizeze in mod regulat eficienta procesului de pasteurizare. Pentru acest lucru, Hygiena a dezvoltat ZymoSnap ALP pentru a permite ca testarea sa se faca rapid, permitand astfel o evaluare obiectiva.

Nu a fost niciodata mai usor sau mai rapid sa asiguram un proces de pasteurizare eficitent.
ZymoSnap ALP de la Hygiena a fost dezvoltat pentru usurinta folosirii si pentru performanta inalta, precum si pentru economia timpului si a banilor, in comparatie cu testarile conventionale ALP.

Timp de multi ani, industria s-a bazat pe sisteme care necesita capital inalt, reactivi instabili si necesitatea controlului pozitiv, lucruri care duc la pierderi si la folosirea sticlariei de laborator. ZymoSnap ALP depaseste toate aceste provocari, oferind o solutie eficienta din punct de vedere al costului prin folosirea dispozitivelor de unica folosinta, care au o valabilitate foarte mare. Permite efectuarea testarii la limite sub nivelul global admis de 350 mU/L.

Folosind tehnologia snap-valve patentata de catre Hygiena, ZymoSnap ALP ofera rezultate sensibile si le permite utilizatorilor sa-si atingă obiectivele de durabilitate, fiind un dispozitiv de testare 100% reciclabil. Kit-ul de Control Pozitiv al ZymoSnap ALP ofera un punct de referinta la limita de reglementare a laptelui lichid si validarea altor produse lactate.

Beneficii:
• Sistem tot-in-unu
• Usor de folosit, dispozitiv accesibil.
• Oferta rezultate in 5 minute
• Software-ul SureTrend™ monitorizeaza rezultatele testelor, pentru stocare si analiza a informatiei
• Masurat cu sistemul de monitorizare EnSURE™ care masoara si teste de ATP, Coliforme, E. coli, Enterobacteriaceae, si Numarul total de Germeni.

Sensibilitate:
• Detecteaza pana la .001% lapte crud
• Detecteaza sub limitele de reglementare (<350 mU/L)
• Rezultate clare si de incredere chiar si la niveluri joase (25-100mU/L)
• Poate fi folosit pentru toate tipurile de produse lactate lichide

ZymoSnap ALP este compatibil cu sistemul de monitorizare multifunctional al Hygiena – EnSURE, cu un luminometru extrem de sensibil, folosit pentru a detecta diferiti indicatori si bacterii, precum coliform, E.coli si Enterobacteriaceae. Siguranta software-ului SureTrend de la Hygiena permite instrumentelor sa fie programate iar rezultatele sa fie usor de analizat si prezentat.

Testul foloseste un singur dispozitiv, care efectueaza o singura procedura. O proba de lapte se adauga in tubul ZymoSnap ALP, dispozitivul se activeaza pentru a elibera reactivul de detectie, iar proba se incubeaza timp de 5 minutes. Activitatea enzimatica ALP se masoara cu dispozitivul de monitorizare EnSURE™.

ZymoSnap ALP este indeajuns de sensibil, sub limitele reglementate (350mU/L de ALP). Inainte de a folosi dispozitivele ZymoSnap ALP, un control negativ/pozitiv trebuie pregatit cu Kitul de Control Pozitiv ZymoSnap ALP, pentru a stabili limitele RLU.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati paginile de mai jos:
https://vimeo.com/203379982
https://vimeo.com/202843477