Arla Foods Ingredients anunta lansarea unei noi game de ingrediente lactate

0
354

Firma daneza Arla Foods Ingredients a anuntat lansarea unei noi game de ingrediente ”clean label” (eticheta curata, fara E-uri) pe baza de lactate pentru industria alimentara.

Noile ingrediente Arla, gata pentru a fi utilizate de consumatorul final, au fost lansate in cadrul campaniei Goodness of Dairy (joc de cuvinte care se traduce prin ”Bunatatea lactatelor”, dar si prin ”Dumnezeul lactatelor”) care evidentiaza modul in care ingredientele din lactate sunt esentiale pentru satisfacerea cererii in crestere pentru produsele alimentare naturale si sanatoase.

Purtatorul de cuvant al companiei a declarat: ca “Tendintele majore observate frecvent pe piata-produselor alimentare ambalate – cum ar fi etichetele fara E-uri si declaratiile nutritionale – au migrat rapid din  supermarket-uri si au patruns in spatiul din afara casei.

“Noua gama de ingrediente a Arla Food Ingredients se adreseaza acestor noi tendinte prin furnizarea de beneficii distincte, cum ar fi usurinta manipularii, stabilitatea, o mai buna textura si un gust foarte bun.”

Noile produse includ smantana pentru gatit, crema de branza stabila la coacere si crema de branza pentru prajituri facuta cu proteine din lactate.