Soluții ”EXPRES” pentru controlul microbiologic al produselor alimentare – Indagra FOOD 2018

Controlul microbiologic rapid al produselor, direct de către procesatori, în fabrică, înainte de a fi puse pe piață este crucial.

Firma Biotrend Plus srl, companie, cu sediul principal în Bulgaria este prezentă cu stand propriu, în Pavilion B2, sector C, stand 20 la expoziția internațională Indagra, între 31.10.2018 si 04.11.2018, la Romexpo, București, unde prezintă o serie de soluții rapide pentru controlul microbiologic și igienic. Astfel, echipamentele EnSURE de la SURE-Trend asigură controlul microbiologic și igienic expres pe baza determinării ATP-ului, făcând posibiliă sanitația suprafețelor de producției și apei utilizate în procesul industrial (Ultrasnap sau Aquasnap), măsurarea microbiologică pentru NTG, E.Coli, Coliform și Enterobacteriaceae (Microsnap) sau măsurarea fosfatazei alcaline (Zymosnap).

Veriflow un alt echipament inovator cu care firma bulgară este prezentă la târg, permite detectarea în mai puțin de 3 ore a ADN-ului specific microorganismelor.
Cu HrimaPROSCC este posibilă determinarea numărului total de celule somatice în laptele crud de vacă, oaie, capră și bivoliță, precum și a prezenței drojdiilor și bacteriilor, iar analizoarele de lapte HRIMACHECK permit determinarea parametrilor principali ai laptelui în doar 60 de secunde (analizoarele au meniu în limba română și pot fi utilizate pe întregul traseu al laptelui: ferme, centre de colectare, fabrici, cabinete veterinare).

Peste 550 de companii din 25 de ţări, dintre care mai mult de 380 din România, participă la ediţia din acest an a Târgului internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei – INDAGRA 2018, cea mai importantă manifestare cu profil agricol organizată anual în România.

Evenimentul se desfăşoară în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie 2018 şi este organizat de Romexpo, împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România (CCIR) sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României. Organizatorii estimează că peste 65.000 de vizitatori vor călca pragul expoziţiei care, în acest an, se întinde pe 64.000 metri pătraţi.