Cum facem alegerile potrivite pentru sănătate: nutriția preventivă în hiperuricemii și gută

0
104

Lumea modernă a adus multe beneficii noi oamenilor, dar și multe amenințări noi. Sursele de informare vă sunt la îndemână mai mult ca oricând si in acest context vă invităm să aflati părerea specialiștilor, la expo-conferinta NNS 2020, acolo unde invitata noastra, Ramona Alina Tomuta, specialist in industria alimentara, cu o experienta de peste 14 ani atat in activitatea de productie industria alimentara cat si in cea de control al alimentelor la Siguranta Alimentelor Bihor, va sustine lucrarea cu titlul “Nutriția preventivă în hiperuricemii și gută.”

Diversitatea mare de produse, gradul diferit de calitate, libertatea de a alege produsul dorit au creat tentații noi, un stil de viață dezechilibrat și multe boli ce pot fi reduse sau eliminate printr-o alimentație echilibrată, naturală și sănătoasă, în combinație cu un exercițiu fizic corespunzător.

Ramona Alina Tomuta este inginer specialist in industria alimentara, cu o experienta de peste 14 ani atat in activitatea de productie industria alimentara, cat si in cea de control al alimentelor la Siguranta Alimentelor Bihor. Dupa ce a absolvit Facultatea de Inginerie, specializarea Tehnologia și Controlul Calității Produselor Alimentare la Unversitatea Aurel Vlaicu din Arad si masteratul Științele Nutriției din cadrul Universității Babes-Bolyai Cluj Napoca, este in prezent studenta in anul III la Facultatea de Medicina si Farmacie Oradea, specializarea Nutritie si Dietetica.

Prin informațiile furnizate în cadrul acestei prezentări, participanții vor putea face alegeri conștiente cât mai corecte pentru categoriile de consumatori implicate fiecare având în vedere multitudinea de produse alimentare de pe piață.

CĂTRE PREZENTARE GENERALA NNS 2020

VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU – EARLY BIRD – 15 FEBRUARIE 2020

Pe parcursul celor două zile veți lua contact cu informatii acoperind urmatoarele teme:

• Studii destinate informarii operatorilor din industria alimentara si a suplimentelor alimentare, asupra unor subiecte specifice pentru dezvoltarea de alimente sau suplimente alimentare noi si cu date referitoare la studii preclinice/ clinice
• Formularea sau reformularea alimentelor si suplimentelor alimentare
• Solutii naturale pentru fortifierea alimentelor
• Avizarea alimentelor dietetice cu scopuri medicale speciale/suplimente alimentare/ ingrediente noi pentru industria alimentara
• Alimente preventive si alimente cu risc
• Alimente pentru stari de nutritie speciala recomandate in afectiunile gastroenterologice, hepatice, urologice, cardiologice, oncologice, neurovegetative, dermatologice, diabet si boli metabolice.

DE CE SA PARTICIPI LA NNS 2020:

Daca lucrezi in departamentul de Cercetare – Dezvoltare din cadrul companiilor producatoare procesatoare de alimente si suplimente alimentare | Prezentarile speakerilor si temele de discutie de la NNS 2020 se vor concentra pe problemele actuale, dar si pe viitoarele tendinte globale si locale in domeniul nutritiei umane, industriei alimentare si a suplimentelor care pot contribui la imbunatatirea starii de sanatate a consumatorului roman.

Daca lucrezi in departamentele de Calitate si/sau Productie | Informatiile transmise, schimbul de opinii si experienta intre specialisti, ingineri din domeniul alimentar si nutritionisti, va vor ajuta sa imbunatatiti produsul dvs. sau sa creati un produs care sa raspunda cerintelor consumatorului educat, informat si selectiv

Daca lucrezi in departamentele de Marketing si Vanzari | Vei lua contact cu specialistii care vor incerca sa transpuna informatiile tehnice, specifice despre produsele destinate nutrutiei speciale astfel incat sa fie, intr-un mesaj clar, pe intelesul consumatorului.

Esti medic nutritionist, sau medic, sau doar urmezi cursuri in vederea pregatirii ca viitor medic/nutritionist | NNS 2020 ofera o deosebita oportunitate profesionistilor din domeniu medical sau nutritionisti sa se intalneasca cu mediul privat, cu specialisti din departamentele de R&D pentru a discuta, pune bazele unor retete/ produse destinate nutritiei speciale/ personalizate (ex. produse pentru femei, mame, sportivi, diabetici, persoane in varsta etc.)

PACHETE PARTENERI ȘI EXPOZANȚI