Efectele utilizarii fosfatilor in industria alimentara | Fii cu un pas inaintea concurentei, cu ajutorul expertizei Nordmann

0
27

Nordmann Romania, companie care face parte din grupul international de firme cu acelasi nume, va impartasi participantilor conferintei INGREDIENTS SHOW 2019 (17 – 18 octombrie, Hotel International din Sinaia) cum poate fi imbunatatita calitatea alimentelor prin utilizarea fosfatilor.

Andrei Perjun, Technical Sales Manager divizia Food din cadrul Nordmann Romania si Alexis Launay – Expertise Application Support de la compania franceza Prayon, vor vorbi despre beneficiile folosirii fosfatilor in productia de patiserie si de lactate.

Prin parteneriatul cu Prayon, lider mondial in productia de acid fosforic si fosfati, Nordmann Romania furnizeaza tehnologie superioara procesatorilor din Romania. Cresterea calitatii alimentelor si dezvoltarea unor produse noi au fost directiile principale de cercetare pentru Prayon de mai bine de cateva decenii.

Fosfatii sunt ideali pentru produsele de panificatie, dar si pentru branza topita si pentru produsele din carne. Efectul acestora asupra proteinelor si mineralelor duce la reducerea proceselor oxidative in cazul produselor de panificatie, iar sarurile de topire din gama Kasomel imbogatesc textura branzei topite, facand-o mai cremoasa.

Pentru produsele din carne, este ideala gama de amestecuri de fosfati, Carfosel Instant – acestea se dizolva complet si rapid in medii care contin cantitati mari de sare chiar si la temperaturi mai scazute. Astfel, puteti scadea riscurile aferente procesului de preparare a produselor din carne.

TEMATICA SI PROGRAM IS 2019


Despre grupul Nordmann
Nordmann Romania are o experienta de 15 ani pe piata noastra, fiind parte din grupul cu acelasi nume, din care fac parte 26 de companii subsidiare in Europa, Asia si America de Nord. Specializati in distributia de ingrediente pentru industria alimentara, reprezentantii Nordmann ofera solutii personalizate clientilor, materii prime naturale, aditivi si substante speciale obtinute de cei mai mari producatori la nivel mondial.ULTIMELE LOCURI IN AUDITORIU! – PARTICIPA SI TU!

 

Va invitam la SHOW, la INGREDIENTS SHOW 2019 in zilele de 17 si 18 octombrie la Hotel International Sinaia!