Invitatie pentru procesatorii din industria lactatelor. Provocari, inovatii si blocaje, temele centrale ale INGREDIENTS SHOW

0
49

Toate schimbarile din industria lactatelor din ultimii ani au adus numeroase probleme operatorilor din aceasta industrie. Schimbarile in plan legislativ, dificultati in etichetarea corecta si inmultirea cazurilor de marketing incorect sunt doar cateva dintre blocajele cu care se confrunta industria.

Adeseori, multe dintre aceste probleme pot fi evitate printr-o informare corecta. Cand legea este interpretabila, cea mai buna sursa de informare este specialistul cu zeci de ani de experienta in industrie.

La INGREDIENTS SHOW 2019, i-am invitat pe cei care va pot raspunde clar intrebarilor, indiferent ca sunt din sfera legislativa sau sunt pur si simplu intrebari tehnice legate de fluxul de productie, etichetare, ambalare samd.

VREAU SA PARTICIP LA DISCUTII

Participarea la un astfel de eveniment inseamna ca veti proceda corect in procesarea lactatelor, ROI (return on investment) este greu de estimat – o singura greseala putand atrage dupa sine o amenda semnificativa pentru angajator. Asistam la o tendinta justificata de a reduce costurile, dar eliminarea bugetului pentru participarea la evenimentele care ne ajuta sa optimizam procesele din unitatile de procesare a laptelui nu este solutia.

Reducerea costurilor, o provocare a anului 2020 pentru procesatorii din industria alimentara
Despre reducerea costurilor ne va vorbi Dorin Cojocaru, presedintele Asociatiei Patronale Romane din Industria Laptelui (APRIL) la INGREDIENTS SHOW 2019. Cu o experienta de peste 20 de ani in industrie, fiind un tehnician excelent si totodata un sustinator vocal al drepturilor procesatorilor de lactate, Dorin Cojocaru va analiza reducerea costurilor din mai multe perspective: investitii in utilaje cu un consum redus energetic sau de materii prime, optimizarea fluxului de productie, utilizarea ingredientelor ce va aduc valoare adaugata produselor etc. Pe langa acestea, va va putea raspunde intrebarilor, fiind reprezentantul intregii industrii a lactatelor de foarte multi ani.

Iaurtul grecesc, mit sau realitate?
Un produs care a capatat o popularitate nesperata in ultimii ani este iaurtul grecesc, avand o cota din ce in ce mai mare din piata romaneasca. Nu orice produs poate fi etichetat iaurt grecesc, iar multi operatori afla pe propria piele, prin amenzi si scandaluri diseminate in presa nationala. Cum putem pune la raft un iaurt tip grecesc si care sunt criteriile prin care un iaurt poate fi etichetat ca fiind grecesc aflam de la George Grecu – Specialist in industria lactatelor, in prima zi de INGREDIENTS SHOW (17 octombrie).

Fosfati pentru panificatie, industria de lapte si carne
Partea de ingrediente ce diferentiaza produsul dvs la raft va fi trecuta in revista de Alexis Launay – Expertise Application Support de la Prayon din Franta si Andrei Perjun – Nordmann Romania. Aflati direct de la cei mai importanti producatori si distribuitori de ingrediente ce este bine sa folositi in procesul de productie in industria lactatelor. Cum putem utiliza fosfatii pentru a avea produse finite mai cremoase aflam impreuna de la cei doi experti in prima zi a INGREDIENTS SHOW.


Organizat de RO.aliment in parteneriat cu ASMP, IBA Bucuresti, APRIL, ARC, ROMALIMENTA, APAR, FNDA, INGREDIENTS SHOW, reprezinta platforma special conceputa pentru a facilita schimbul de informatii între furnizorii de ingrediente si procesatorii din industria alimentara in cadrul careia vor fi prezentate cele mai noi informatii despre ingredientele disponibile pentru piata romaneasca, tendinte de consum si evolutii comerciale ce influenteaza astazi industria procesatoare din Romania si Comunitatea Europeana.Procesatorii din industria alimentara sau a suplimentelor inca se mai pot inscrie la IS 2019!

INGREDIENTS SHOW 2019 = eveniment unic in Romania

INGREDIENTS SHOW 2019 = locul unde veti putea stabili noi relatii, consolida legătura cu vechii parteneri, identifica nise pe care le puteți exploata

VEZI TEMATICA SI PROGRAM

DORESC SĂ MĂ ÎNSCRIU – FORMULAR DE ÎNSCRIERE