Home Actualitate 3 motive pentru care sa nu opriti comunicarea

3 motive pentru care sa nu opriti comunicarea

0
two happy cups with speech bubbles

În perioada aceasta, ne gândim și mai mult la voi și vrem să vă susținem în continuare. Un răspuns pe care îl primim tot mai des de la voi este „Am oprit comunicarea!”. In acest sens dorim sa prezentam cel putin 3 motive pentru care nu ar fi bine sa luati acesta decizie:

3 MOTIVE PENTRU CARE SĂ NU OPRIȚI COMUNICAREA

  1. Aveți contextul ideal pentru a vă face auzit, tocmai in contextul în care nu mulți comunică în criză (fie că nu au resursele, fie că nu știu cum să o facă)
  2. Consumatorii uită – prin comunicare, ajungeți mai aproape de ei și puteți să loializați și clienți la care în trecut nu ajungeați cu ușurință. Lansați campanii targetate pe rețelele de socializare, ascultați publicul și veniți în întâmpinarea lui (și veți culege roadele pe parcursul acestui an)
  3. Criza aprovizionării – consumatorii nu vă mai văd produsele la raft, nu se mai duc teleghidați către rafturile bine știute și încearcă produse noi când nu găsesc produsele pe care le luau până acum. Acum e momentul să fiți brandul potrivit la momentul potrivit

 

Privind obiectiv situația, îngăduiți-ne să vă răspundem cu o întrebare: „De ce să opriți comunicarea?”

Criza a declanșat un război economic și a adus concurență neloială. Iar în război, îndreptăm armele inamicului împotriva sa.

Cea mai bună metodă de a crește vânzările este să comunicați diferențiat. Este firesc să urmăriți competiția, însă nu o copiați. Consumatorii au o memorie foarte bună și vă vor taxa pentru asta.

Pentru alte recomandări sau întrebări, echipa RO.aliment vă stă la dispoziție.

CONTACTAȚI-NE ȘI VEȚI AVEA ACCES LA O EXPERIENȚĂ DE PESTE 20 DE ANI ÎN DOMENIU

Telefoane

  • +40 744 162 991 – Claudia Bocean – General Manager
  • +40744 776 061 – Alexandru Coza – Account Manager
  • +40727 001 904 – Elena Dumitru – Account Manager
  • +40 771 677 218 – Teodora Nuta – Account Manager

Email: office@roaliment.ro

 

Skip to toolbar