Zimbria s-a inscris in concursul “Ora de bun gust” cu produsul “curcan copt la jar”

Curcanul copt pe jar de la Zimbria s-a inscris in concursul “Ora de bun gust” la categoria nou creata, la acesta editie, Produse din carne – ARTIZANAL.

ARTIZANAL = produse obtinute la scara mica, mai mica de 100 de bucati/sarja, lipsite de E-uri, prelucrate manual.

Curcanul copt la jar este produsul cu care compania a castigat in 2018 premiul “Gustul Ales” – Sanatate, oferit de juriu produsului cu cele mai multe beneficii pentru sanatate.

Curcanul copt la jar este manufacturat de oameni priceputi, pe baza unor rețete vechi din Covurlui adunate in familie de-a lungul generațiilor dar și din rețete proprii inovatoare, contemporane gourmet cu ingrediente exotice și materii prime de cea mai înaltă calitate proveniente din ferme proprii sau de la alți producători de top.

Mestesugite cu multa migala numai din cărnuri de prima calitate atent selec’tionate, maturate natural in tihna fara procese mecanice (injectare, tamblerizare), coapte sau afumate deasupra jarului in afumatori traditionale de caramida, fara aditivi, fara conservanti, coloranti și respectand cu strictete normele europene, produsele Zimbria sunt in momentul de fata un punct de reper al gustului autentic românesc.

Produse in cantitati restranse se adresează exclusiv clienilor nostri din reteaua proprie a magazinelor Zimbria dar si din afara tarii, in general oamenilor pasionai de gusturi si culturi noi.

Produsele Zimbria pot fi cumparate din magazinele care se gasesc in cadrul complexului comercial din Baneasa, in Afi Cotroceni, Sun Plaza si Mega Mall.

Bazele afacerii ce funcționează în prezent sub marca Zimbria au fost puse de familia Verdeşi din Galaţi cu peste zece ani în urmă, preluând reţetele vechi de zeci de ani de la oamenii locului, ajungând în prezent la 60 de angajaţi în producţie şi vânzări.

„Ceea ce facem noi nu este cu nimic diferit faţă de ceea ce se făcea acum câteva sute de ani. Sărăm carnea, o condimentăm şi o coacem cu lemn. Toate procesele se desfăşoară manual“, explica Marius Verdeşi. La un kilogram de produs tradiţional fabricat de Zimbria intră aproape două kilograme de carne ”pentru că, faţă de sistemul industrializat noi nu injectăm produsele pentru a rezista mai mult“.

Zimbria … Pentru că vrei sa știi ceea ce mănânci!


INSCRIE-TI SI TU PRODUSUL IN CONCURS PENTRU PREMIILE “Gustul Ales 2019”!!!

DETALII GASESTI LA UN CLICK PE BULINA GALBENA DE MAI JOS: