facebook
Home Stiri De ce să participi la webinarul “Eficientizarea liniilor de producție prin Metodologie...

De ce să participi la webinarul “Eficientizarea liniilor de producție prin Metodologie Lean și Digitalizare”?

0
156
Bottling factory - Orange juice bottling line for processing and bottling juice into bottles. Selective focus.

website builder

În filozofia Lean, risipa poate veni sub formă de pierderi de timp, materiale și forța de muncă și poate fi legată de utilizarea ineficientă a competențelor angajaților sau de o planificare deficitară a activităților. Risipa din producție reprezintă toate cheltuielile de resurse pentru orice alt scop decât crearea de valoare pentru clientul final.

Producția de tip Lean facilitează planificarea pe termen mediu si lung privind achiziția de materii prime, contribuie la găsirea unor soluții pentru momentele în care fluxul de cereri crește și ajută la crearea unor strategii fezabile pentru dezvoltarea businessului. Metoda Lean ajută, de asemenea, la eliminarea producției și stocurilor în exces, la optimizarea transporturilor etc.

Înscrie-te GRATUIT la webinarul intensiv care va avea loc online în ziua de 30 mai 2024, începând cu ora 16:00, pe platforma ZOOM, webinar în cadrul căruia vom explora concepte și tehnici menite să vă ajute să maximizați eficiența și să obțineți rezultate superioare în fabrica dumneavoastră.

 FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Vă așteptăm la webinarul “Eficientizarea liniilor de producție prin Metodologie Lean și Digitalizare” organizat de Santinela și RO.aliment, să explorăm împreună modalități pragmatice de a crește productivitatea fabricilor.

Vei afla informații utile despre:

  • Tehnici de Monitorizare a Liniilor de Producție
  • Managementul Zilnic și Îmbunătățirea Continuă
  • Utilizarea Indicatorilor de Performanță
  • Tehnici de Diagnosticare și Intervenție Rapidă
  • Motivarea Echipelor

🔺 Înregistrarea la seminar este gratuită! FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Vă asigurăm că veți pleca de la acest webinar cu idei și strategii practice pe care le puteți aplica imediat.