facebook
Home Evenimente Evenimente RO.aliment Descoperim împreună provocările și beneficiile momentului în sectoarele alimentare – PROGRAM și...

Descoperim împreună provocările și beneficiile momentului în sectoarele alimentare – PROGRAM și TEMATICĂ ROA SHOW 2021

0
231

website builder

Liderii din sectorul alimentar, al băuturilor și al suplimentelor alimentare se întâlnesc în numai patru zile la RO.aliment SHOW pentru a face schimb de experiență, pentru a-și împărtăși lecțiile și cele mai recente soluții și idei industriei de procesare și producție dar și pentru a dezbate provocările și beneficiilor momentului.

De pe 17 mai până pe 21 mai, vom afla împreună care sunt „Provocările și beneficiile momentului în sectoarele alimentare”, tema evenimentului de anul acesta.

CONSULTĂ AGENDA RO.ALIMENT SHOW 2021

AFLĂ CARE SUNT TEMELE DE INTERES PENTRU TINE

Participa si tu la ROA SHOW 2021!

CINCI ZILE | FIECARE ZI DEDICATĂ UNEI RAMURI | +50 DE PREZENTĂRI DE LA FORMATORI DE OPINIE ȘI EXPERȚI NAȚIONALI ȘI INTERNAȚIONALI | ZI PENTRU DISCUȚII LIBERE CU CONSUMATORII | Q&A | NETWORKING

Cele mai importante întrebări ale momentului își vor găsi răspunsuri la RO.aliment Show. Procesare, tehnologii, standarde de calitate, legislație, inovații și tendințe – le vom aborda pe toate aplicat pe fiecare ramură a industriei. Reprezentanții autorităților în domeniu (ANPC și ANSVSA) vor iniția discuții în mai multe zile ale evenimentului.