facebook
Thursday, December 1, 2022
IngredientePremixurile potrivite pentru o dietă sănătoasă

Premixurile potrivite pentru o dietă sănătoasă

-

Una din cinci persoane va dezvolta o afecțiune cardiacă gravă în timpul vieții. Aflați despre ingredientele cu potențialul de a îmbunătăți sănătatea cardiovasculară, inclusiv omega-3, CoQ10 și resveratrol. Aflați cum vitaminele și ingredientele nutriționale pot fi combinate în Quali®-Blends de la DSM  pentru alimente, băuturi și suplimente alimentare.

Premixurile QUALI-BLENDS reprezintă unul dintre igredientele de bază din oferta DSM. Ele au fost lansate inițial pentru a răspunde cererii tot mai mari de ingrediente nutritive de înaltă calitate dintr-o sursă complet urmăribilă. Au fost create pentru a transmite angajamentul DSM de a furniza formulări care îndeplinesc cele mai riguroase criterii de calitate, fiabilitate, trasabilitate, siguranță și durabilitate.

Pe piața în creștere a produselor nutriționale fortificate, care este determinată de cererea continuă de inovație a consumatorilor, soluțiile de înaltă calitate, personalizate la cerințele individuale sunt esențiale. Expertiza științifică dovedită a DSM, combinată cu rezultatele oferite de o serie de laboratoare analitice și de aplicații dedicate, permite transformarea conceptelor de sănătate în soluții de premix specifice segmentului.

Cu QUALI-BLENDS, DSM oferă o soluție completă, controlată și de încredere pentru nevoile producătorilor. QUALI-BLENDS oferă clienților ingredientele exacte necesare într-un amestec personalizat omogen. Acest lucru permite clienților să facă economii legate de costurile de control al calității, depozitare și procesare și putând fi siguri că vor primi produse și servicii de cea mai bună calitate.

Marca QUALI-BLENDS cuprinde vitamine, carotenoide și o gamă largă de ingrediente nutritive, minerale și nucleotide care sunt formulate în premixuri uscate și lichide. Sunt disponibile soluții personalizate pentru toate domeniile de aplicare. Tendințele actuale ale pieței și cererea consumatorilor au modelat patru domenii cheie de aplicare, inclusiv alimente de bază, băuturi, nutriția sugarilor și suplimentele alimentare.

Pentru băuturi DSM pune la di spoziția clienților săi o gamă vastă de soluții benefice pentru sănătate care includ orice ingredient funcțional dorit și care vor oferi produsului un avantaj competitiv, abordând tendințele majore în materie de sănătate și stil de viață ale consumatorilor. sunt adecvate pentru scopurile specifice ale utilizatorului și statutul juridic pentru utilizarea intenționată de către utilizator a produselor noastre.

Amestecurile de premixuri Quali®-Blends sunt personalizate și în mod standard reunesc ingredientele funcționale dorite – vitamine, minerale, aminoacizi, nucleotide, nutraceutice, prebiotice, fibre, plante medicinale. Ele pot fi livrate sub forma unui premix omogen, totul adaptat băuturii specifice.

În afara premixurilor DSM oferă pentru producătorii de băuturi culorile CaroCare® (β-caroten sursă naturală), Apocarotenal (pigment portocaliu-roșu), Cantaxantina (pigment galben-portocaliu) și redivivo® Licopen (β-caroten de înaltă puritate). Această familie de coloranți naturali și carotenoizi aduc o culoare vibrantă băuturilor și permit alegerile care pot fi adaptate pentru o multitudine de aplicații pentru băuturi (unice sau mixte).
De asemenea, DSM oferă produsul CanolaPRO® fabricat din planta de canola. Acesta este un izolat proteic de înaltă calitate, pe bază de plante, care stimulează nutriție în băuturi alternative lactate și cu o senzație în gură de neted și un gust neutru.

Guma Gellan GELLANEER™ de la DSM este gumă bio pentru băuturi care permite o mai bună gelificare și texturizare fiind deosebit de bună la suspendarea particulelor insolubile (cum ar fi pulpa de fructe).

Pectina, la rândul său este un hidrocoloid care îmbunătățește textura, aspectul și senzația în gură în diverse băuturi, inclusiv sucuri de fructe, băuturi RTD cu conținut scăzut de calorii, precum și în băuturile bogate în fibre – unde îmbunătățește conținutul de fibre.

DSM oferă și îndulcitorii Eversweet™ Reb-M, un produs obținut prin fermentație naturală. Acest îndulcitor neartificial, fără calorii, aduce un gust curat al băuturilor, fără zahăr. El poate fi vândut numai într-un amestec de premix.

Vitaminele Quali®-A, Quali®-B, Quali®-C, Quali®-D și Quali®-E destinate utilizării în băuturi constituie cel mai extins portofoliu de vitamine solubile în grăsimi și solubile în apă din industrie (vitaminele A,B,C,D și E) – toate fabricate în siguranță și în condiții de sustenabilitate. Sunt ideale pentru menținerea sănătății și pot fi utilizate într-o gamă largă de produse, de la băuturi îmbunătățite până la băuturi pentru sportivi și băuturi pe bază de plante.

Nutraceuticele de la DSM sunt ALL-Q™ și PeptoPro®.

ALL-Q™, bazat pe Coenzima Q10, ajută consumatorii să performeze la vârf și să prevină o serie de probleme de sănătate viitoare; ideal pentru băuturi energizante și pudre proteice RTM. La rândul său, PeptoPro® este peptida perfectă pentru alimentația sportivă.

Despre DSM
Koninklijke DSM NV ( Royal DSM, cunoscută în mod obișnuit ca DSM), este o corporație multinațională olandeză activă în domeniile sănătății, nutriției și materialelor, având sediul central în Heerlen. DSM are peste 21.000 de angajați în aproximativ 50 de țări și a înregistrat vânzări nete de 9,2 miliarde EUR în 2021.
Din 2015, activitățile DSM au fost grupate în trei clustere: Centru de Nutriție, Materiale și Inovare. DSM este listată pe Euronext Amsterdam (Bursa de Valori din Amsterdam) și este una dintre firmele componente ale indicelui AEX.

Despre Alinda
ALINDA, reprezentantul DSM în România, este o companie grecească, prezentă și în Bulgaria, România, Turcia și Germania, care se ocupă cu furnizarea de ingrediente și enzime pentru industria alimentară și chimică. Alinda deține două fabrici în Grecia, în zonele industriale Inofyta Viotias (60 km nord de Atena) și Thiva (80 km nord de Atena).

DIN ACTUALITATE

Știrile ultimelor zile

Meda participă la Gustul Ales, ediția a 7-a cu patru dintre produsele sale

Compania Meda Prod 89 S.A. a înscris în competiția celor mai bune produse alimentare românești "Ora de bun gust" -...

Cerințe noi privind lipidele și magneziul pentru înlocuitorii unei diete totale pentru controlul greutății

A fost adoptat REGULAMENTUL DELEGAT (UE) 2022/2182 AL COMISIEI din 30 august 2022, de modificare a Regulamentului delegat (UE)...

Gust, textura, sănătate pentru consumator, dar și costuri mai mici pentru producător. Cum le putem avea pe toate?

Oamenii doresc ca produsele lor de panificație și patiserie să aibă un gust și o textură grozave, fiind în...

Studiu MKOR: Consumatorul Etic din România în 2022 vs. 2021

Pentru a reliefa relația dintre modul în care consumatorul etic ia decizii în actul de cumpărare și informațiile care...

Avertisment ANSVSA: Botulismul – o boală extrem de rară – a făcut deja două victime în Olt

Autoritățile sanitare avertizează consumatorii asupra modului în care prepară conservele, dar și cum sunt păstrate alimentele în gospodărie, în...

Ce opțiuni au cramele pentru a-și diversifica portofoliul? Vermut, cocktail-uri și brandy cu distilat din vin

Producția de vin din România a atins anul trecut o valoare de 4.451,1 mii de hl, nivel în creștere...

ANSVSA: Controale în comerțul cu produse lactate și bulion

În cinci cazuri, la produsele lactate s-a constatat substituirea laptelui de capră cu lapte de vacă sau adaos de...

Ambalaj comestibil setat pentru a rezolva dintr-un foc problema deșeurilor alimentare și a plasticului

Bio2Coat din Spania speră să rezolve problema dublă a deșeurilor alimentare și a celor de plastic care provin de...

Știrile ultimelor 7 zile

Cerințe noi privind lipidele și magneziul pentru înlocuitorii unei diete totale pentru controlul greutății

A fost adoptat REGULAMENTUL DELEGAT (UE) 2022/2182 AL COMISIEI...

Studiu MKOR: Consumatorul Etic din România în 2022 vs. 2021

Pentru a reliefa relația dintre modul în care consumatorul...

Avertisment ANSVSA: Botulismul – o boală extrem de rară – a făcut deja două victime în Olt

Autoritățile sanitare avertizează consumatorii asupra modului în care prepară...

Ce opțiuni au cramele pentru a-și diversifica portofoliul? Vermut, cocktail-uri și brandy cu distilat din vin

Producția de vin din România a atins anul trecut o valoare de 4.451,1 mii de hl, nivel în creștere...

ANSVSA: Controale în comerțul cu produse lactate și bulion

În cinci cazuri, la produsele lactate s-a constatat substituirea laptelui de capră cu lapte de vacă sau adaos de...

Ambalaj comestibil setat pentru a rezolva dintr-un foc problema deșeurilor alimentare și a plasticului

Bio2Coat din Spania speră să rezolve problema dublă a deșeurilor alimentare și a celor de plastic care provin de...

Secretul Bunicii s-a înscris la Gustul Ales 2022 cu „Șprițați – digestivi cu merișoare”

Produsul „Șprițați - digestivi cu merișoare” comercializat de firma Tual Fast Chance sub marca Secretul Bunicii - Bunătăți ca odinioară...

Toneli s-a înscris în Concursul „Ora de Bun Gust 2022” cu Ovital Omega 3

Peste🔔40 de produse înscrise deja în concursul „Ora de Bun Gust”- Gustul Ales 2022, competiția celor mai gustoase produse...

Teste de compostabilitate certificate de DIN CERTCO și TÜV AUSTRIA – WESSLING GreenLab

WESSLING GreenLab este primul laborator al grupului international WESSLING care a obținut certificarea DIN CERTCO pentru testarea compostabilității în...

Energie verde -din paie- ignorată. România este singura țară din lume care are tehnologia pentru ea

Inventatorul Horneț: „Anual, se pot produce peste 300 de milioane de megawați din biomasă”. Acesta își exprimă speranța că...

Metode de reducere a costurilor folosind tehnologii de măsurare portabile și staționare

Echipamentele Testo combinate cu un software specific vă pot oferi informații relevante despre procesele proprii, precum și pentru realizarea...

Inovație SIAL Paris 2022- Tartinabile realizate din alge albastre-verzi

Motivul pentru care spirulina uscată este cel mai comun format este că în formă proaspătă ea este dificil de...

Școala de „amenzi pentru nereguli”

În cadrul programului Academia Comisarilor – care vizează specializarea prin acțiuni tematice dedicate, a celor mai tineri comisari ai...

Alte știri din aceeași categorieNEWS
RO.aliment vă recomandă