facebook
Home Evenimente Evenimente RO.aliment Care sunt sistemele de management al calității și siguranței alimentului în Agricola...

Care sunt sistemele de management al calității și siguranței alimentului în Agricola Bacău, afli la RO.aliment SHOW

0
255

website builder

Iacob Marinel, managerul departamentului de calitate din cadrul grupului Agricola, va detalia ce sisteme de management al calității și siguranței alimentului au implementat în România și care sunt motivele pentru care au decis să investească în această direcție.

Agricola a implementat și certificat standardul de calitate ISO 9001 și principiile HACCP începând din 2003 și standarde de management al siguranței alimentului din anul 2011: ISO 22000 (Tuv Hessen Germania), BRC – British Retail Consortium, IFS Food (pentru Europa de Vest), IFS Logistica, GC Mark – validare conformitate totală cu cerințele legale și angajamentele asumate pentru produs (DQS Germania) prin audituri externe anuale.

„Certificarile BRC – Standard Global pentru Siguranta Alimentului, cu aplicare pentru retailerii din Regatul Unit al Marii Britanii și IFS Food – Standard Internaţional pentru Siguranţa Alimentului, de evaluare a furnizorilor de produse pentru comercianţii de marcă proprie cu aplicare pentru retailerii din Europa de Vest, reprezintă o garanție pentru legalitatea, siguranța și calitatea produselor Agricola și asigură credibilitatea acestora în piață”, apreciază reprezentanții Agricola, conform informațiilor prezentate pe propriul site.

Din anul 2009, sistemele de management sunt integrate, coordonate de Managerul Calitate și responsabili în companiile din Grup certificate: Agricola International, Salbac, Europrod și Avicola Lumina Constanța.

Află de ce trebuie să investești de azi în sisteme de managementul calității și ce beneficii îți oferă concret, prin înscrierea la conferința online RO.aliment Show, cel mai amplu eveniment din România adresat specialiștilor.

VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU

Liderii din sectorul alimentar, al băuturilor și al suplimentelor alimentare se întâlnesc în numai trei zile la RO.aliment SHOW pentru a face schimb de experiență, pentru a-și împărtăși lecțiile și cele mai recente soluții și idei industriei de procesare și producție, dar și pentru a dezbate provocările și beneficiilor momentului.

De pe 17 mai până pe 21 mai, vom afla împreună care sunt „Provocările și beneficiile momentului în sectoarele alimentare”, tema evenimentului de anul acesta.

CONSULTĂ AGENDA RO.ALIMENT SHOW 2021

Despre Agricola

În România, Agricola este brandul cu cel mai extins coș de categorii de hrană: carne de pasăre, preparate din carne (crud-uscate și fiert-afumate), produse convenience food și ready-meal, ouă de consum, cu produse premium inovative în fiecare categorie, realizate sub umbrela celor mai exigente practici de producție și igiena pentru îndeplinirea cerințelor de calitate, siguranță, autenticitate și legalitate.

Despre speaker

Iacob Marinel este directorul departamentului de Calitate din cadrul grupului Agricola din 2010. S-a alăturat grupului în 1993, ca medic epizootolog (1993 – 1999), apoi fiind numit director tehnic (1999 – 2005), director FNC (2005 – 2009), director Avicola și FNC (2007 – 2008) și șef laboratoare Agricola (2010).

Iacob Marinel este medic veterinar promoția 1984, Facultatea de Medicină Veterinară Iași, Medic primar (1995) și Doctor în științe medical-veterinare (2002).