facebook
Home Stiri Bauturi Prezență românească la târgul Seoul Food & Hotel 2024, în Coreea de...

Prezență românească la târgul Seoul Food & Hotel 2024, în Coreea de Sud

0
198

website builder

Ceaiurile românești de plante și fructe au ajuns și în Extremul Orient. Firma Kalpo SRL a fost prezentă la Seoul Food 2024, a patra cea mai mare expoziție alimentară din Asia, care reunește toate sectoarele industriei alimentare și tehnologice; comerț cu amănuntul, servicii alimentare etc.

Compania Kalpo SRL, societate românească având ca obiect principal de activitate producția și ambalarea ceaiurilor din plante și fructe, a ceaiului verde și negru, și deținătoare a mărcilor Vedda, Evolet Sensation si Evolet Selection a fost prezentă la târgul internațional Seoul Food & Hotel 2024, în Coreea de Sud, în perioada 11-14 iunie 2024.

Reprezentații Kalpo SRL spun că există semnale încurajatoare cu privire la posibilitatea exportului de produse pe piața asiatică, ceaiurile companiei fiind foarte bine primite de vizitatorii târgului.

 

“Suntem încântați și onorați de participarea la târgul internațional Seoul Food & Hotel 2024 , Coreea, în perioada 11-14 iunie 2024. Acest târg ne oferă o oportunitate excelentă de a prezenta produsele noastre unui public larg și de a găsi noi clienți, potențiali parteneri din întreaga lume.
Ca și noutate avem gama ceai și cafea Evolet la capsule, alături de produsele Horeca ambalate în plicuri pyramida, grand pack și vrac, care sunt foarte apreciate. Clienții sunt plăcut impresionați de gustul deosebit al produselor Evolet și deja avem semnale bune că vom vinde pe piața asiatică,” a declarat Mihaela Achim, Director Executiv Kalpo SRL.

Despre Kalpo SRL

Compania Kalpo SRL este societate românească, având capital integral privat și obiectul principal de activitate producția și ambalarea ceaiurilor din plante și fructe, a ceaiului verde și negru, iar ca activitate complementară colectarea plantelor medicinale, a fructelor de padure și condiționarea lor în vederea comercializării atât pe piața internă, cât si pe piața externă. Compania a fost înființată în anul 1992, acumulând în timp o bogată experiență în domeniu, având o echipă managerială bine pregatită și un personal calificat.

La fabrica din Prahova, Kalpo SRL realizează toate produsele care se identifică sub brandurile Vedda, Evolet Sensation și Evolet Selection.

„În urmă cu aproximativ trei decenii în satul Pietroasele, județul Buzău, a luat naștere un nou produs tradițional românesc, un brand care peste ani avea să aducă gustul de acasă românilor plecați peste granițe. Într-un tărâm al vinului am revalorificat puterea plantelor pe care românii le-au folosit cu sfințenie de sute de ani și am decis înființarea unei firme care avea să înceapă producția de ceai prin colaborări cu anumite fabrici. Ulterior am crescut, iar dorința de perfecționare ne-a făcut să dam naștere propriei fabrici ce avea să fie amplasată în județul Prahova.

Am mers dincolo de ambalarea plantelor traditionale, am creat propriile rețete de ceaiuri, am adus Orientul mai aproape odata cu planta de ceai verde, am împachetat totul cu grijă pentru fiecare consumator în parte. De-a lungul timpului am acumulat o vastă experiență și am creat doua brand-uri de ceai Vedda și Evolet. Vedda este marca sub care se identifică produsele nostre destinate sectorului retail, iar Evolet este gama premium special concepută pentru HoReCa și magazinele care dețin în portofoliu produse selecte.

Credem în puterea plantelor, în calitatile produselor 100% naturale și în calitatea ceaiurilor noastre care au reușit de mult să treacă dincolo de granițele Europei, să ajungă la comunitățile de români din America de Nord și Canada, să cucereasca gusturile asiaticilor, dar și pe ale americanilor,” declară reprezentanții companiei.

Urmărind trendul unui stil de viață sănătos Kalpo SRL a introdus în portofoliul său o nouă gamă de superalimente, identificate sub brandul Rubio.