Stiri Companii BETANO sprijină cadrele medicale din linia întâi și industria...

BETANO sprijină cadrele medicale din linia întâi și industria HoReCa din România, prin proiectul „Masă pentru Doi”

-

BETANO.com, cea mai bună platformă mobilă de cazinou online și pariuri sportive din lume, conform EGR Awards 2019, demarează proiectul „Masă pentru Doi”, o inițiativă de susținere a sectoarelor din România care au resimțit în mod direct și imediat efectele crizei pandemice – sănătate și HoReCa.

În perioada 17 decembrie 2020 – 15 ianuarie 2021, BETANO ține restaurantele mici în mișcare și oferă personalului medical din linia întâi 15.000 de mese calde, cu ajutorul Asociației CSR Nest.

Prin intermediul proiectului, BETANO își arată recunoștința față de eforturile cadrelor medicale, oferindu-le mese calde inclusiv în perioada sărbătorilor de iarnă, când acestea au nevoie de mai multă susținere ca oricând.

Astfel, timp de 30 de zile, BETANO susține 15 restaurante prin asigurarea a 15.000 de meniuri calde către cinci spitale din București, Cluj, Timișoara și Craiova. Sectorul HoReCa este foarte afectat de criza COVID-19, atât prin prisma măsurilor guvernamentale, cât și a comportamentului de consum.

Restaurantele care vor beneficia de sprijinul BETANO sunt afaceri de familie sau sunt deținute de mici antreprenori români, foarte vulnerabile în contextul pandemic, cu o reputație bună în rândul consumatorilor, la care comunitățile sunt dornice să se întoarcă.

„Misiunea BETANO a fost dintotdeauna aceea de a ne dezvolta responsabil. Ne-am concentrat eforturile asupra investiției, inovației și extinderii regionale și am fost mereu atenți la nevoile celor din jur. Aceste valori ne guvernează permanent activitatea și ne încurajează să ne punem experiența și capitalul în slujba societății, ori de câte ori este nevoie. Pentru BETANO, calitatea de a fi membru al unei comunități înseamnă mai mult decât simpla aliniere la normele locale și internaționale. Considerăm că această calitate ne obligă să răsplătim încrederea acordată, sprijinind dezvoltarea durabilă a întregii societăți”, a declarat Dragoș Mîndreci, Country Manager BETANO România.

Campania „Masă pentru Doi” continuă seria demersurilor prin care BETANO sprijină lupta împotriva COVID-19 – serie deschisă în primăvară printr-o donație de 100.000 de euro către Crucea Roșie Română, pentru achiziționarea de echipamente urgente și necesare pentru spitalele din România.

„Credem în solidaritate și responsabilitate, valori care se regăsesc în activitatea noastră. Criza pandemică a adus, odată cu ea, o realitate la care am încercat să ne adaptăm constant și am intervenit acolo unde era mai mare nevoie de susținere. Cadrele medicale duc o luptă neobosită, iar impactul economic este tot mai vizibil. Tocmai de aceea, am căutat de data aceasta soluții pentru a ușura povara din două sectoare puternic afectate. Astfel, Masă pentru Doi le oferă un moment de respiro celor care se îngrijesc de sănătatea noastră, susținând totodată activitatea restaurantelor mici”, a declarat Roxana Dinescu, Marketing Manager, Brand & Communications BETANO România.

Alocarea donațiilor se face prin intermediul asociației CSR Nest și cu sprijinul Federației Solidaritatea Sanitară din România.

„Solidaritatea și generozitatea sunt valori comune care ne unesc și ne ajută ca, împreună, să putem depăși mai ușor perioadele dificile prin care trecem. Aceste valori stau la baza proiectului Masă pentru Doi, o inițiativă care pornește de la realitățile pieței, țintind să ajute industria HoReCa, unul dintre pilonii importanți din economia națională. Ne bucurăm să avem susținerea unui partener de încredere, alături de care să aducem o gură de oxigen celor două sectoare pe care le punem la aceeași masă”, a declarat Sergiu Sebesi, Președinte Asociație CSR Nest.

Spitalele incluse în proiect sunt:
1. Spitalul Clinic de Urgență „Sf Ioan” București;
2. Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” București;
3. Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova;
4. Spitalul Județean Cluj;
5. Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara.

Din aceiasi categorie

Grupul care a făcut o ofertă pentru achiziționarea Carrefour s-ar fi răzgândit (surse)

Grupul canadian de distribuţie Alimentation Couche-Tard ar fi renunțat la oferta de achiziție a Carrefour, după ce Guvernul francez...

Ce au găsit inspectorii ANSVSA în urma controalelor efectuate în decembrie

Direcţiile sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor județene precum şi a municipiului Bucureşti au efectuat un număr de 9.918...

Grupul Danone optimizează controlul TOC și reduce costurile cu reactivii

Studiu de caz: BioTector și RTC în aplicații din industria alimentara Problema: Stația de epurare a unui producător din...

România produce carne de melc în valoare de 50 milioane de lei

Patru companii din Hunedoara, Tulcea, Mureș și Sibiu produc carne de melc în valoare de 50 de milioane de...
- Advertisement -

Cercetări și descoperiri de top din 2020

În ciuda tuturor condițiilor mai puțin obișnuite ale lui 2020, anul trecut putem spune că „și-a luat” partea echitabilă de descoperiri inovatoare. Iată o...

EFSA face apel pentru acordarea de asistență științifică și tehnică

Toți partenerii naționali ce activează în domeniile de referință ale Autorității Europene pentru Siguranța Alimentelor (EFSA) sunt invitați să...

Stirile ultimelor 7 zile

Potentiala capacitatea a virusului SARS-CoV-2 de a supravietui pe suprafete impune necesitatea testarii

Consecutiv identificării SARS-CoV-2 în decembrie 2019 (la acel moment...

Cercetări și descoperiri de top din 2020

În ciuda tuturor condițiilor mai puțin obișnuite ale lui 2020, anul...
- Advertisement -

Alte stiri de actualitateNEWS
RO.aliment va recomanda

Skip to toolbar