facebook
Home Ingrediente Moju lansează „shot”-uri prebiotice pe bază de plante în Marea Britanie

Moju lansează „shot”-uri prebiotice pe bază de plante în Marea Britanie

0
100
Moju

website builder

Marca de băuturi funcționale Moju a lansat o nouă băutură prebiotică pe bază de plante, despre care susține că sprijină sănătatea imunitară și digestivă.

Produsul este disponibil sub formă de sticle de 500 ml și sub formă de „shot”-uri de 60 ml. Concepută pentru a fi consumată zilnic, băutura îmbunătățește microbiomul intestinal, făcându-l mai divers și mai sănătos.

Noua băutură Moju conține un amestec de prebiotice și fibre pe bază de plante, inclusiv inulină din rădăcină de cicoare, kiwi auriu și banană verde. Fiecare „shot” conține 3,7g de fibre vegetale și oferă combinația de arome de zmeură, lămâie și baobab.

Potrivit unui sondaj realizat de Moju, peste o treime dintre oameni caută să acorde prioritate sănătății intestinale în următoarele 12 luni, subliniind necesitatea unui prebiotic accesibil și convenabil.

„Domeniul sănătății intestinului și a sănătății digestive este un spațiu cu adevărat interesant, care are potențialul de a avea un impact extrem de pozitiv asupra vieții consumatorilor”, a declarat co-fondatorul Moju, Rich Goldsmith.

El a adăugat: „Până în prezent, în domeniu au predominat produsele probiotice pe bază de lactate, dar fără un meniu diversificat, bacteriile bune din intestin nu pot prospera. Cu toții dorim să mâncăm o dietă constituită dintr-o mare varietate de alimente întregi, dar realitățile vieții moderne deseori fac acest lucru dificil, așa că am dezvoltat primul produs gata de băut din Marea Britanie cu o doză eficientă de prebiotice și fibre vegetale într-un mod foarte convenabil, într-un format nutritiv dens. Mojo oferă un gust nemaipomenit și nu conține lactate, zaharuri adăugate, îndulcitori, gume și conservanți, ceea ce reprezintă un pas important și semnificativ pentru această categorie.”

Noul prebiotic de la Moju este disponibil online, în magazinele Waitrose la nivel național și va fi lansat în Ocado la sfârșitul lunii martie.