facebook
Home Stiri Murfatlar vinul – partener al RO.aliment SHOW 2023

Murfatlar vinul – partener al RO.aliment SHOW 2023

0
146
International Wine Contest Bucharest, de vin

website builder

Vinul Murfatlar, născut din pământurile bogate ale Dobrogei, se alătură în calitate de partener, evenimentului RO.aliment SHOW, ediția 7, organizat în perioada 24-27 septembrie, la Hotel Leul de Aur, Sebeș. Aspru, taninos și neînduplecat sau dulce, cu arome delicate, plin de subtilitate, vinul  Murfatlar are personalitatea lui distinctă și se face remarcat, pe orice masă s-ar afla. 

De-a lungul podgoriei Murfatlar este un loc unde arșița soarelui dobrogean e mai domoală, răsfățând vița de vie cu blânde reflexii aurii. Acolo, secretele naturii dau viață unor soiuri cu o savoare unică.

”Cea mai mare varietate demografică de la noi și-a pus amprenta, incontestabil, asupra gustului. Români, bulgari, lipoveni, turci, tătari, nemți, ruși și alte câteva popoare și-au dat mâna prin timp și au rafinat buchetul vinurilor Murfatlar. ”


Invitații evenimentului RO.aliment SHOW se vor bucura de savoarea vinului cu tradiție, care scrie de ani istoria Dobrogei, în cele mai frumoase culori și plăcute arome, în seara de degustare din 24 septembrie. O colecție care se adresează consumatorilor care apreciază un vin bun, alături de brânzeturile alese vor oferi participanților o experiență de neuitat.