Echipa RO.aliment va invita la prima conferinta “NNS-Nutriție.Nutrienți.Sănătate., care va reuni specialisti din domeniul nutritiei umane, industriei alimentare, a suplimentelor, sanatații si cercetarii.

NUTRITIE – NUTRIENTI – SANATATE

NUTRITIONISTI – PROCESATORI – MEDICI

CE MANCAM? – CUM? – DE CE?

Alimentatia este un proces voluntar si constient, si de aceea educabil si in continua schimbare, motiv pentru care reprezinta, fara indoiala, obiceiul care influenteaza cel mai mult sanatatea oamenilor. Prin procesele fiziologice specifice, alimentele și modul de consumare a acestora sunt esentiale pentru sanatate și calitatea vieții.

Evenimentul are ca scop facilitarea schimbului de opinii dintre procesatori, medici si nutritionisti cat si aflarea de raspunsuri la intrebari actuale cum ar fi:

 • Cum imbinam punctul de vedere al medicilor cu posibilitatile procesatorilor si cerintele consumatorlor?
 • Sunt informati consumatorii corect?
 • Ce alimente ar trebui sa existe pe lista de recomandari a medicilor si nutritionistilor pentru o alimentatie echilibrata?
 • Exista pe piata, la raft, alimente care sa furnizeze un aport nutritional potrivit cerintelor personalizate ale consumatorului?
 • Cum cream alimente functionale astfel incat sa oferim un echilibru in alimentatie?
 • Cat de relevanta va deveni nutritia personalizata in urmatorii 2-3 ani? Care sunt oportunitatile si obstacolele?
 • Care sunt sursele de compuși bioactivi care pot restaura sau completa nevoile metabolice ale organismul uman?

Organizat de RO.aliment si având parteneri pe IBA BucureștiONE HEALTH, HERBALIFE, DANONE PDPA,  APRILARC, ASMP, ROMPAN,PRISA, ROMALIMENTA, APIMONDIAARoNDFNAPSAGAX, NNS reprezintă punctul de plecare al unor viitoare colaborări între nutriționiști, dieteticieni, profesioniști din domeniul sănătății și industria alimentara și a suplimentelor alimentare contribuind la facilitarea schimbului de opinii și experiențe.

Evenimentul va avea loc în București la Hotel Capital Plaza, in data de 4 aprilie 2019.

Colaborarea dintre specialiști din domenii care se întâlnesc nu foarte des în jurul aceleiași ”mese” este un bun prilej de a genera idei și soluții capabile să schimbe fața industriei alimentare și a băuturilor în următorii ani, precum și pentru a modifica politicile publice din domeniul sănătății în general și nutriției în special.

Calitatea biologica a produselor alimentare de origine animală consumate este conditionata de specia si rasa, vârsta, modul de crstere, inclusiv hrana (furajele) si tratamentele aplicate animalelor. Valoarea biologică a alimentelor de origine vegetală este direct proporțională cu zona geografica și zona de relief în care sunt cultivate furajele folosite în hrana animalelor și de tipul agriculturii aplicate – intensiv sau ecologic .

Conferința își propune să prezinte strategii inovatoare de îmbunătățire a sănătății cu cele mai bune soluții de nutriție, cei mai buni nutrienți, alimente pentru stări de nutritie speciala, precum și studii preclinice și clinice, noțiuni de proprietate intelectuală, oferind o deosebită oportunitate profesioniștilor din domeniu pentru a discuta ultimele cercetări și provocări în alimentație.

Calitatea vietii fiecarui individ se regaseste in starea de bine, sanatate, adaptare, satisfactie, bucurii si fericire.

Prezentările speakerilor și temele de discuție se vor concentra pe problemele actuale, dar și pe viitoarele tendințe globale și locale în domeniul nutriției și industriei alimentare si a suplimentelor care pot contribui la îmbunătățirea stării de sănătate a consumatorului român.

 PROGRAM SI TEMATICA NNS 2019

 

CUI SE ADRESEAZĂ?

 • Specialiștilor din departamentele de Cercetare-Dezvoltare
 • Specialiștilor din departamentele de Calitate și/sau Producție
 • Departamentelor de Marketing și de Vânzări.
 • Directorilor de fabrică, directorilor generali
 • Medicilor, nutritionistilor, dieteticienilor
 • Bloggerilor axati pe alimentatie si sanatate

Taxa de inscriere participare in sala: 200 euro + TVA

75% discount pentru studenti

10% discount pentru membrii asociatiilor partenere

Pentru pachetele de parteneri/sponsori va rugam sa ne contactati la +40744162991 sau pe e-mail la office@roaliment.ro.

Pentru înscrieri online vă rugăm să completați formularul de înscriere:

MĂ ÎNSCRIU LA NNS 2019!

PARTENERI GOLD

 PARTENERI