Kaufland Alexandria, 28 ianuarie, ora 11:00: Alimentele – intre alegere, intelegere si realitate

In cadrul campaniei „Sa intelegem mai bine alimentele”, singura initiativa nationala ce ii aduce pe specialistii din industria alimentara in fata consumatorilor, RO.aliment organizeaza prima primul eveniment din acest an, in Kaufland Alexandria.

Astfel, RO.aliment are placerea sa va invite marți, 28 ianuarie 2020, ora 11:00, la Kaufland Alexandria, unde vom organiza un panel/workshop pe tema “Alimentele – intre alegere, intelegere si realitate” in cadrul caruia vor lua cuvantul: Valentina Veronica Mitran Piticu, Vicepresedinte ANPC, Valer Hancas – Director de Comunicare și Corporate Affairs Kaufland Romania, Dorin Cojocaru, Presedintele Asociatiei Patronale Romane din Industria Laptelui – APRIL, Magdalena Obădan, medic stomatolog IMPLANT CONSULT SRL.

„Ne bucurăm că și anul acesta beneficiem de susținerea autorităților de profil. Colaborarea noastră cu Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului a început în urmă cu câțiva ani, reprezentanții ANPC fiind prezenti la toate eveneimentele organizate de agentia noastra, acolo unde acestia s-au întâlnit cu reprezentanti ai producătorilor, procesatorilor, cu cercetatori, specialisti din industria alimentara si a suplimentelor din România.

De data aceasta, pe 28 februarie, invitata noastra este Vicepresedintele ANPC, doamna Valentina Veronica Mitran Piticu, care vine în fața consumatorilor cu scopul de a le oferi informatii direct de la autoritatea de control in legatura cu felul in care trebuie sa citesca o eticheta, locul de unde ar trebui sa-si faca cumparaturile, sau ce ar trebui acestia sa stie atunci cand sunt la raft, pentru face alegerea cea mai corecta”, a declarat Claudia Bocean, General Manager RO.aliment.

Campania de informare si constientizare a beneficiilor consumului inteligent si echilibrat de alimente “Sa intelegem mai bine alimentele”, are ca scop educarea consumatorului apeland la ajutorul celor mai apreciati specialisti ai momentului, pentru ca publicul sa redobandeasca increderea in alimente

In cadrul panelului organizat la Kaufland Romania, Valer Hancas, Director Comunicare si Corporate Affaires Kaufland Romania, va vorbi despre cat de important este sa apreciem cu adevarat alimentele, sa ne bucuram de prospetime, calitate, varietate și gust. Kaufland isi propune sa arate ca mancarea este mai mult decat alimentatie. Mancarea buna inseamna experiente si emotii dintre cele mai diverse. 

Anul acesta, campania se va desfășura tot pe parcursul a șase luni, cu mențiunea că vom adăuga noi locații, vom avea parteneri noi și invitați noi în panel.

Pentru cei ce nu pot ajunge in Kaufland Alexandria, momentul va fi transmis live pe pagina de Facebook a organizatorului, RO.aliment: https://www.facebook.com/roaliment/


Despre campania “Sa intelegem mai bine alimentele”

Organizata de RO.aliment cu sprijinul organizațiilor profesionale APRIL, ARC, ASMP, ROMALIMENTA, APAR, ROMPAN, a IBA Bucuresti si a partenerilor companii de procesare din industria alimentara, campania „Să înțelegem mai bine alimentele” a debutat in 2019 acolo unde am facut cunoscute calitatile produselor partenerilor prin standuri de degustare, informare sau/si vanzare cat si prin organizarea primei parti a workshop-ului pe tema „Demontam stirile false despre alimente!” la care au fost invitati sa participe reprezentanti ai presei, consumatori, reprezentanti ai procesatorilor, nutritionisti, cercetatori. Seria evenimentelor de acest gen va continua si in 2020. Pentru a afla programul complet de anul acesta, urmăriți știrile pe www.roaliment.ro.

Despre RO.aliment

De 4 ani RO.aliment pune la dispozitie specialistilor din industria alimentara si a suplimentelor un pachet complet si complex de informare si promovare oferind drept canale de comunicare evenimente B2B si B2C, website si e-newsletter zilnic. Avand ca focus informarea corecta, actuala, nepartinitoare, RO.aliment isi propune o abordare profesionista, reprezentand unul dintre reperele oneste ale acestui segment.

RO.aliment organizează trei evenimente anuale adresate industriei alimentare si a suplimentelor: expo-conferinta NNS – Nutritie. Nutrienti. Sanatate, expo-conferinta Ingredients Show, seminarul Etichetare. Siguranta. Etica cat si concursul “Gustul Ales”. Pentru mai multe informații, accesați website-ul RO.aliment: https://www.roaliment.ro/