Demontam miturile false • Consolidam imaginea producatorilor de alimente • Informam consumatorul

“Sa intelegem mai bine alimentele” este o campanie de educare, informare si constientizare a consumatorului care are ca obiectiv clarificarea ideilor gresite despre continutul alimentelor, dar si demontarea miturilor false si a stirilor false, contribuind la consolidarea imaginii producatorilor de alimente care produc corect alimente sigure, folosind ingrediente de calitate.

Va invitam sa va alaturati campaniei care se va desfasura pe parcursul a 6 luni, in calitate de partener si totodata sustinator al unei alimentatii sanatoase si echilibrate.

Ro.aliment, in calitate de organizator va incerca sa ofere vizibilitate partenerilor prin organizarea unor zone de expunere si degustare, prin de worshop-uri deschise publicului dar si printr-o ampla mediatizare. Ajutandu-i pe consumatori sa cunoasca mai bine produsele reprezinta un avantaj atunci cand in piață/media apar informații negative, chiar false despre compania sau produsele alimentare.

Lansarea campaniei se face in Bucuresti, in zilele de 7 si 8 iunie in Mall Promenada (estimam un numar 10.000 de vizitatori) prin organizarea unei zone de degustare si informare a consumatorului completate cu momente de distractie pentru copii: tombole, concursuri. Timp de 6 luni, vom organiza activitati si in alte 3 orase cheie din Romania, acolo unde dorim sa facem cunoscute calitatile produselor dumneavoastra. La evenimente vor participa reprezentanti ai presei, reprezentanti ai procesatorilor, reprezentanti ai asociatiilor de profil, nutritionisti, cercetatori.

PARTENER PREMIUM

MAI MULTE INFORMATII DESPRE CAMPANIA „Sa intelegem mai bine alimentele” GASITI AICI