Home Actualitate Imark Sistem propune o solutie inovatoare pentru protejarea sanatatii angajatilor dumneavoastra: camerele...

Imark Sistem propune o solutie inovatoare pentru protejarea sanatatii angajatilor dumneavoastra: camerele termice cu infrarosu, de inalta performanta. 

0

Zonele aglomerate de acces în companii, holuri de acces, porţi de intrare sau punctele de acces pentru o singura persoană sunt ariile vizate de măsurile de securitate ale companiilor, atunci când boli infecțioase (precum COVID-19 și altele) cauzează probleme globale. Astfel, virusurile  pot fi eficient împiedicate să se răspândească mai departe și să afecteze major întreaga activitate, detectând la timp eventualii angajați cu probleme.

Camerele cu infraroşu detectează rapid şi fără contact febra termică la persoane.

Sistemele termografice ale camerei pot detecta, fără contact temperatura la nivelul întregii arii a corpului, de preferat această temperatură este indicat să fie detectată în colţul intern al ochiului. Sistemul este capabil să detecteze cele mai mici diferenţe de temperatură astfel, temperaturile anormale ale corpului vor fi afișate și vor declanşa alarma. Efectuarea unor astfel de controale de sănătate, (de ex. prin punerea în aplicare a punctelor de control a temperaturii) permite obținerea unor informații importante ca bază pentru luare deciziilor de examinări medicale ulterioare pentru persoanele selectate și astfel, pentru a menţine şi garanta sănătatea în companie.

Avantajele utilizării camerelor cu infraroșu pentru detectarea febrei termice a oamenilor

• Măsurarea temperaturii fără contact, pe o arie, fără a necesita calibrare termică
• Arie largă de vizualizare pentru verificarea rapidă a grupurilor mari de oameni
• Rezoluţie bună care detectează și zonele mai mici ale pielii (unghiul ochiului) de la o distanță sigură
• Afișare și evaluare în timp real
• Măsurători de temperatură fiabile bazate pe detectoare infraroșu cu zgomot redus și calibrare precisă
• Alarmă la depășirea pragurilor de temperatură (febră)


Imark Sistem

Suntem mai mult decat o companie, suntem un partener serios, care intelege clientul.

Cu o experienta de peste 15 ani in dezvoltarea si implementarea solutiilor in domeniul automatizarilor industriale si cu peste 2000 de proiecte realizate la cele mai inalte standarde de calitate, oferim servicii si produse create pentru nevoi specifice. Succesul companiei noastre depinde de succesul clientilor nostri. De aceea, obiectivul nostru principal este sa adaugam valoare si recunoastere afacerii clientilor nostri, sa maximizam beneficiile obtinute in urma externalizarii serviciilor si sa contribuim la obtinerea rezultatelor dorite de catre clienti.

Skip to toolbar