facebook

Un nou concept de supermarket

Recomandări

Lustucru își dezvoltă oferta în vrac. Brandul francez de paste a ales „Le Drive tout nu”, un drive-thru fără deșeuri, cu magazine în Bordeaux, Toulouse și Lille.

Noul concept vizează ca toate produsele unui supermarket traditional să fie disponibile (bacanie uscate, produse proaspete, produse de uz casnic, cosmetice) fara nici un ambalaj de unică folosință. Totul este ambalat în ambalaje reutilizabile pe care clienții le aduc înapoi la următoarea lor comandă.

Le Drive tout nu” se mai angajează să se asigure și că minimum 60% din produsele locale provin dintr-o zonă aflată la o distanță mai mică de 100 km în jurul punctelor de vânzare.

Având în vedere aceste nou concept de supermarket, Lustucru una dintre mărcile importante de aste făinoase din Franța furnizează acum în vrac trei tipuri de paste – scoici, serpentini și penne – care, prin urmare, vor fi vândute în recipiente reutilizabile. Alte produse vor fi adăugate în curând.

Lansat în 2018 la Toulouse de Salomé și Pierre Géraud, „Drive tout nu” este prezent la acest moment în Toulouse, Bordeaux și Lille.

Din aceeasi categorie

Distribuția alimentelor: Franța adoptă o etichetă națională anti-risipă

Lansată pe 1 martie 2023, noua etichetă „anti-risipă alimentară” este accesibilă supermarketurilor și hipermarketurilor, angrosiștilor și profesioniștilor din domeniul...

ANPC: Noi reguli în unitățile de restaurație începând cu 15 martie 2023

Din 15 martie, Protecţia Consumatorului a decis ca meniurile din restaurante să conţină, pe lângă informaţiile generale, şi cantitatea...

Comerțul online are probleme la informarea consumatorilor, consideră șeful ANPC

Vidul legislativ a născut monştri din perspectiva operatorilor economici corecţi, iar din punct de vedere al comerţului online nu...