facebook
Home Actualitate Primul laborator senzorial din Româna, dotat cu 12 cabine de degustare

Primul laborator senzorial din Româna, dotat cu 12 cabine de degustare

0
383

website builder

Pentru ca evoluția continuă a pieței, concurența acerbă obligă producătorii de alimente să intensifice controlul gustului și aspectului produselor lor, Euro Consultants Romania, expert în domeniul agro-alimentar, a creat în Bucuresti primul laborator senzorial din România, dotat cu 12 cabine de degustare, dedicat în totalitate studiului calităților organoleptice ale produselor.

  • Vreti să comparați produsele cu cele ale concurenței? 
  • Iti pui intrebari legate de produsul tau?
  • Te întrebi dacă noua reţetă va seduce consumatorul?

Fie ca vă doriți să știți cum este produsul dumneavoastră perceput de către consumator, fie ca vreti să comparați produsele cu cele ale concurenței sau vă doriți să știți care sunt punctele slabe ale conceptului dumneavoastră, ale ambalajului, denumirii produselor dumneavoastră, o analiză efectuată de o echipă de experţii Euro Consultants România vă va ajuta în evaluare.

perceptia.consumatoruluiEuro Consultants România deschide miercuri, 18 mai 2016, între orele 11:00 – 14:00, porțile unuia dintre cele cinci laboratoare de analize senzoriale si va asteapta sa experimentati sansa unica de a face o analiza senzoriala a produselor alimentare.

Evenimentul „Porți deschise” Euro Sensolab România se adresează reprezentanţilor companiilor din industria alimentară: producatori, importatori , distribuitori, retail, HoReCa și oferă participanților ocazia de a fi ei înșiși invitați în cabina de degustare pentru a participa la un panel de testare.

Vă invităm la evenimentul „Porți deschise Euro Sensolab România” pentru a experimenta analiza senzorială şi pentru a afla cum funcţionează acest concept.

Participarea este gratuita, insa numarul de locuri este limitat!

Evenimentul se va desfăşura la sediul din Str. Compasului nr. 8, et.1, București.

Mai multe detalii gasiţi pe http://www.euroconsultants-group.com/.