facebook
Home Nutritie Cursuri de Nutrivigilență la UMF Târgu Mureș

Cursuri de Nutrivigilență la UMF Târgu Mureș

0
1127
Closeup of candy fruit slices making a background

website builder

În perioada 6-10 februarie 2023, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureș, organizează un Curs Postuniversitar de Nutrivigilență.

Nutrivigilență este un domeniu în dezvoltare în țara noastră, important în cercetare, educație și inserție profesională, cu valențe pluridisciplinare, având un rol predominant preventiv legat de interacțiunea aliment-medicament asupra consumatorului.

La cursul de nutrivigilență organizat de Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureș pot participa igieniști, medici de familie, medici școlari, medici specialişti pe diverse domenii, rezidenți, biologi, chimişti, biochimişti, farmacişti, ingineri industria alimentară și nutriționiști dieteticieni.

Cursul va fi online zilnic începând cu orele 16, de luni pana vineri (6-10 februarie 2023) și va asigura 25 de credite EMC (educație medicală continuă).

Cei care vor susține prelegerile din cadrul acestui curs sunt: Prof.dr. Monica Tarcea, Prof.dr. Daniela Muntean, Prof.dr. Camil Vari și Ing.dr. Irina Matran – de la UMFST Tg. Mures, respectiv Conf.dr. Daniela Cirnatu – de la CRSP Timiș și Biolog dr. Nicoleta Răducanu din București

Taxa este de 100 lei (respectiv 80 lei pentru rezidenți, studenti la master sau doctorat, respectiv dieteticieni).

Diplomele de participare (pentru farmaciști, ingineri, biochimiști și nutriționiști dieticieni), respectiv diplomele de participare cu cele 25 credite (pentru medici, chimisti si biologi) vor fi eliberate la 1-2 săptămâni după finalizarea cursului (pe mail, de către dna secretara unde se face înscrierea la curs).

Informatiile referitoare la înscriere pot fi obținute de la Departamentul Cursuri Postuniversitare:

https://www.umfst.ro/departamentul-de-formare-profesionala-continua-dfpc/oferta-educationala/domeniul-medico-farmaceutic.html

https://www.umfst.ro/departamentul-de-formare-profesionala-continua-dfpc/achitare-taxe.html

https://www.umfst.ro/departamentul-de-formare-profesionala-continua-dfpc/contact.html.