Herbalife sustine stilul de viata echilibrat si este partener la NNS 2020

0

A doua editie a seminarului NNS. Nutritie. Nutrienti. Sanatate se bucura de sprijinul Herbalife Nutrition Romania, care este si anul acesta partener al evenimentului. NNS se desfasoara pe 26 si 27 martie la Bucuresti.

Intr-un interviu acordat la finalul anului trecut de Romeo Cazanescu, Directorul General Herbalife Romania, Moldova, Ungaria si Bulgaria, a afirmat ca „un stil de viata sanatos este 20% sport si 80% nutritie”.

Suntem o companie care schimba vietile oamenilor cu ajutorul produselor si programelor de nutritie exceptionale, sustinute de studii stiintifice. Herbalife Nutrition este despre un stil de viata echilibrat, despre sanatate si nutritie”, a declarat pentru GSP Romeo Cazanescu.

Una dintre prioritatile companiei este sustinerea sportivilor de performanta, astfel ca Herbalife Nutrition a extins, anul trecut, parteneriatului cu Federatia Romana de Canotaj, devenind sponsor oficial în nutriție pentru întreg lotul de canotaj al României.

„Herbalife Nutrition Romania sustine consecvent performanta sportiva in calitate de sponsor oficial in nutritie al echipei de fotbal FC Viitorul, al Lotului Olimpic de Canotaj si al sportivilor Anca Bucur, de sase ori castigatoare a titlului de Miss Fitness Universe, si Ciprian Balanescu, multiplu campion national la duatlon si triatlon olimpic. Prin parteneriatele incheiate, Herbalife Nutrition pune la dispozitia sportivilor, lunar, o gama de produse care le asigura nutritia optima in timpul si dupa antrenamente”, a adaugat  Romeo Cazanescu

Despre Herbalife Romania

Herbalife Nutrition detine două centre de vanzari in Cluj Napoca și Bucuresti, iar comercializarea produselor se face exclusiv prin intermediul membrilor sai independenti. Ca o recunoastere a eforturilor Herbalife Romania, în 2019 compania a fost desemnata „Country of the year 2018”, pentru crestere si sustenabilitate, dintre cele peste 90 de tari in care opereaza la nivel global.


Despre NNS 2020 – vezi prezentarea completa AICI

Organizat de RO.aliment cu sustinerea APRIL, ARC, ASMP, PRISA, ROMALIMENTA, ROMPAN, APIMONDIA, ARoND si avand parteneri pe IBA Bucuresti, CHR Hansen, HERBALIFE, DANONE PDPA, NNS, seminarul NNS are ca scop facilitarea conexiunilor dintre cercetatori, medici, nutritionisti, procesatori, dieteticieni, profesionisti din sanatate, industria alimentara si a suplimentelor alimentare, contribuind la transferul de cunostinte.

Industria alimentara, specialisti in nutritie si din domeniul sanatatii publice vor trebui sa-si dea mana in urmatorii ani, pentru a reconfigura intreg lantul alimentar pentru ca ceea ce avem in farfurie sa devina o hrana din ce in ce mai echilibrata si cat se poate de sanatoasa, a carei obtinere sa fie mai prietenoasa cu mediul.

Evenimentul ofera o oportunitate excelenta si unica de a atrage noi clienti, de a consolida relatiile cu clientii existenti, dar si pentru a va prezenta cele mai inovatoare produse, echipamente, materiale si servicii pentru industria alimentara si a suplimentelor.

PROGRAM TEMATICA EDITIA 1 – NNS 2019

VEZI GALERIE FOTO EDITIA 1 – NNS 2019

Din TEMATICA celor doua zile de expo-conferinta 2020

  • Studii destinate informarii operatorilor din industria alimentara si a suplimentelor alimentare, asupra unor subiecte specifice pentru dezvoltarea de alimente sau suplimente alimentare noi si cu date referitoare la studii preclinice/ clinice
  • Formularea sau reformularea alimentelor
  • Solutii naturale pentru fortifierea alimentelor
  • Avizarea alimentelor dietetice cu scopuri medicale speciale/suplimente alimentare/ ingrediente noi pentru industria alimentara
  • Alimente preventive si alimente cu risc
  • Alimente pentru stari de nutritie speciala recomandate in afectiunile gastroenterologice, hepatice, urologice, cardiologice, oncologice, neurovegetative, dermatologice, diabet si boli metabolice.

Ultimele zile de EARLY BIRD! 

COMPANII PREZENTE CU STAND EXPOZITIONAL LA NNS 2020

 CHR_HANSEN2  Rimco