facebook
Home Ambalaje Etichetare Experții ANPC sunt din nou alături de participanții la ESE 2024 pentru...

Experții ANPC sunt din nou alături de participanții la ESE 2024 pentru a lămuri cele mai arăzătoare aspecte legate de controalele instituției

0
118

website builder

Experții Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor – ANPC vor fi și în acest an alături de specialiștii din industria alimentară, la ediția cu numărul 8 a seminarului informativ Etichetare. Siguranță. Etică, eveniment care se va desfășura în perioada 7-8 februarie, la Hotel Sheraton, București.

Mădălina Popescu – ANPC, Comisar Șef Adjunct, sectorul 1 și Cătălin Leca – ANPC, Comisar Șef Adjunct, sectorul 2 vor fi prezenți în ziua de 8 februarie 2024, la o sesiune de întrebări și răspunsuri în cadrul căreia, participanții la ESE 2024 vor putea asculta vocile cele mai autorizate în domeniul etichetării și siguranței în industria alimentară.

Experții ANPC vor lămuri aspecte ce apar frecvent în cadrul controalelor realizate de instituția pe care o reprezintă, aspecte care, în multe cazuri conduc la aplicarea de sancțiuni, ce pot merge până la suspendarea activității firmelor supuse controalelor ANPC. Aspectele discutate vizează acțiunile specifice de prevenire și combatere a practicilor care dăunează vieții, sănătății, securității și intereselor economice ale consumatorilor.

De asemenea, specialiștii ANPC vor clarifica o serie de probleme ce privesc consolidarea procesului de armonizare legislativă europeană, de cooperare și reglementare, de informare, educare și consiliere a consumatorilor și comercianților, de control și supraveghere a pieței.

Despre ESE 2024

7-8 februarie 2024, Hotel Sheraton din București!

Participând la ESE 2024 vei înțelege și integra mai ușor normele de etichetare corectă, în conformitate cu reglementările legale, prevenind astfel sancțiunile, retragerile de la raft, problemele juridice, neîncrederea consumatorilor.

🟨 FORMULAR ȘI TARIFE DE PARTICIPARE ESE 2024 – ULTIMELE LOCURI PENTRU 8 FEBRUARIE 2024