facebook
Home Procesare Un nou tip de blender cilindric pentru amestecarea ingredientelor dificile

Un nou tip de blender cilindric pentru amestecarea ingredientelor dificile

0
183

website builder

Blenderul cilindric cu ax agitator pentru amestecarea materialelor fibroase, interconectate, dense, abrazive sau umede/uleioase constă dintr-un vas cilindric și un arbore de amestecare care se rotește de aproximativ patru ori mai repede decât alte blendere tip jgheab, cu o capacitate pe lot de până la 1,13 metri cubi.

Un ax agitator de mare rezistență cu brațe radiale rotește lamele la o viteză mare în limitele toleranței unui vas, creând o acțiune de fluidizare care menține materialul în mișcare constantă, indiferent de dimensiunea, forma sau densitatea particulelor.

Vasul este umplut în mod obișnuit la 60% din capacitate, ceea ce, împreună cu rotația rapidă a arborelui de amestecare, servește la fluidizarea materialului și la umplerea întregului vas de amestecare cu material aeropurtat, maximizând ratele de transfer al materialului, minimizând în același timp impactul și degradarea. Unitatea atinge o uniformitate remarcabilă a lotului și amestecă materialul semnificativ mai rapid decât mixerele orizontale tip jgheab. Echipamentul poate manipula o varietate mai mare de materiale, inclusiv paste mai subțiri.

Blenderul produs de Munson Machinery, este fabricat din oțel inoxidabil și finisat conform standardelor sanitare, ceea ce îl face potrivit pentru aplicații alimentare, farmaceutice, chimice, materiale plastice sau alte aplicații în care curățarea este importantă pentru a evita contaminarea încrucișată.

Blenderul este echipat cu uși de acces duble pe lateral, un orificiu de evacuare inferior și etanșări ale arborelui la garnitura de purjare a aerului.

Opționalele sunt constituite de cămăși de încălzire sau răcire, porturi de injecție pentru adaosuri de lichid și diferite configurații de evacuare și admisie.