Home Actualitate Monitorizarea apelor uzate din industria alimentara caracterizate prin concentratii mari de substante...

Monitorizarea apelor uzate din industria alimentara caracterizate prin concentratii mari de substante organice biodegradabile

0

Apele uzate din industria alimentara sunt caracterizate prin concentratii mari de substante organice biodegradabile, de cele mai multe ori raportul CBO5/CCO inregistrand valori apropiate de cele ale apelor uzate usor biodegradabile.

Concentratia agentului oxidant CCO-Cr aferenta apelor uzate din industria alimentara este variabila, in functie de ramura din care acestea provin si in functie de procesul tehnologic de productie utilizat, uneori variind chiar intre fabrici care produc acelasi tip de aliment.

Cum evitati, în prezent, amenzile de conformitate, cum mentineti calitatea finala a produsului finit si cum monitorizati pierderile de produs, pentru a remedia echipamentele defecte sau fluxurile de reutilizare a apei in aplicatia dumneavoastra?

Monitorizarea TOC este unul dintre cele mai bune instrumente si ofera informatii pretioase pentru a mentine fluxul de apa necesar si in conditii conforme, în puncte diferite ale procesului, precum :

  • Masurarea TOC în apa influenta va ofera informatii despre procedurile de pretratare
  • Masurarea apei de proces va va permite sa controlati calitatea produsului si / sau sa protejati echipamentele critice
  • Analiza calitatii apei reutilizate va va permite sa faceti economii
  • Masurarea apei efluente va va asigura sa respectati reglementarile locale si nationale
Marius Chiric, Specialist aplicatii de proces din cadrul Hach Lange Romania, va sustine in cadrul conferintei online PIA 2020 – “Poluarea în Industria Alimentară – prevenire, optimizare, costuri, control integrat” – din data de 16 septembrie 2020, prezentarea cu titlul “Monitorizarea apelor uzate din industria alimentara caracterizate prin concentratii mari de substante organice biodegradabile”.
CĂTRE ÎNSCRIERI – FORMULAR PIA 2020

 

 

DESPRE HACH LANGE ROMANIA

Încă de la înfiinţarea din 1933, Hach Lange sunt liderii industriei în materie de soluţii inovatoare de dezvoltare pentru a vă ajuta să vă administraţi resursele de apă mai eficient şi cu mai multă acurateţe. În prezent, produsele Hach pot fi găsite pretutindeni în lume şi sunt utilizate în industrii care variază de la apa potabilă şi reziduală municipală la industria alimentară, de băuturi şi energetică şi alte categorii consumatoare de apa. În calitate de filială deţinută în întregime de Danaher Corporation (NYSE: DHR), Hach dispune de asistenţa şi resursele necesare pentru a vă furniza produse inovatoare şi îndrumarea din partea experţilor la care aţi ajuns să vă aşteptaţi.

  • Misiunea HACH: Asigurarea calităţii apei pentru persoanele de pretutindeni.
  • Amprenta globala: Pentru a demonstra angajamentul faţă de această misiune, Hach a sărbătorit adăugarea unei unităţi moderne de Cercetare şi Dezvoltare în cadrul sediului din Loveland, Colorado, SUA în anul 2017. Proiectată în mod unic pentru a găzdui acţiuni de colaborare, această unitate nouă reuneşte sub acelaşi acoperiş cele mai inteligente şi inovatoare minţi. Având acces la tehnologii de ultimă generaţie, lucrăm încontinuu la îmbunătăţirea statisticilor privind calitatea apei pentru clienţii noştri.
  • Viziunea HACH: Facem analiza apei mai bună, mai rapidă, mai simplă, mai ecologică şi mai plină de informaţii, datorită unui parteneriat de neegalat cu clienţii, a celor mai documentaţi experţi şi a unor soluţii fiabile, uşor de utilizat.
Skip to toolbar