Alimente realizate cu ingrediente functionale vor fi oferite spre degustare la NNS 2019 de Danone PDPA, Olympus, Covalact, Dr. Oetker, Herbalife, Ocean Fish, IBA Bucuresti, Sagax si Luna Solai

Prin dezvoltarea de produse menite sa ofere consumatorilor alimente cu aport nutritional echilibrat sau alimente functionale, producatorii sustin alimentatia echilibrata si sanatoasa.

Procesele fiziologice specifice, alimentele și modul de consumare a acestora sunt esentiale pentru sanatate și calitatea vieții, motiv pentru care colaborarea dintre specialistii din industria alimentara cu dieteticienii, nutritionistii si cercetatorii, in scopul de a genera idei si solutii, este esentiala.

Unicitatea evenimentului  NNS, din 4 aprilie de la Hotel Capital Plaza, consta in faptul ca reuneste sub acelasi acoperis cercetatori, procesatori, dieteticieni si nutritionisti – cei care recomanda alimentele in diete sau programe de alimentatie.

Participantii la evenimentul din 4 aprilie, de la Hotel Capital Plaza vor avea ocazia de a asista la 15 prezentari concentrate pe problemele actuale, dar și pe viitoarele tendințe globale și locale în domeniul nutriției și industriei alimentare si a suplimentelor.

VEZI PROGRAMUL SI TEMATICA NNS 2019

In pauze, la standurile partenerilor Danone PDPA, Olympus, Herbalife, Covalact, Dr. Oetker, IBA Bucuresti, Sagax, participantii vor putea degusta iaurturi, sucuri, uleiuri, produse de panificatie fara gluten si inlocuitori de masa.

Deasemenea, in partea a doua a evenimentului, va avea loc panelul pe tema “Cum imbinam punctul de vedere al medicilor si nutritionistilor cu posibilitatile procesatorilor si cerintele consumatorilor?” la care vor lua cuvantul: Dana Tanase – Director Executiv ARC, Dorin Cojocaru – presedinte APRIL, Dr. nutritie Anca Hancu , Av. Cicilia Farcasu – OPTIMUM CIBUM, Eugen Ilea – presedinte Federatia Parintilor, Dr. Liviu PantaCristian China Birta – blogger, Dr. Adriana Mihalus, Gerald Filip Flintoaca – Secretar PRISA.

ULTIMELE LOCURI – FORMULAR  NNS 2019!