Evenimente Nu ratați întâlnirea cu Fedima Europa, organizația ce reprezintă...

Nu ratați întâlnirea cu Fedima Europa, organizația ce reprezintă companii din 13 țări europene

-

Dirk Van Ham, Secretarul General al Fedima Europa, se va întâlni cu producătorii români pe 8 octombrie 2020, la INGREDIENTS SHOW 2020, conferința online unicat în România, dedicată ingredientelor utilizate în industria alimentară și a suplimentelor alimentare.

Fedima este asociația comercială europeană ce reprezintă producătorii de ingrediente de
panificație, patiserie și cofetărie, organizație condusă de Dirk Van Ham de aproape un an.

Liderul Fedima Europa are peste 25 de ani de experiență în industria alimentară și a băuturilor, lucrând inclusiv pentru branduri ca Danone și Diageo. Într-un interviu acordat recent presei internaționale, Secretarul General al Fedima Europa a declarat că trendurile cu cea mai mare influență la acest moment, pentru industria pe care o reprezintă, sunt în strânsă legătură cu sustenabilitatea, nutriția și convenience.

„Așa cum putem remarca și în alte sectoare, consumatorii iau tot mai mult în considerare aspectul sustenabilității când aleg să cumpere un produs. De asemenea, cererea este tot mai mare pentru produse de tip convenience, cum ar fi produsele congelate, dar și pentru produsele naturale. Nu trebuie să subestimăm impactul pe care îl va avea acest trend asupra mai multor industrii și nici cum va schimba acest trend obiceiurile de consum”, a declarat Secretarul General al Fedima Europa, Dirk Van Ham, pentru Bakery and Snacks în urmă cu câteva luni.


Despre Fedima

Fedima reprezintă interesele producătorilor de ingrediente pentru produsele de panificație și patiserie din 13 țări europene.

Scopul Comitetului de durabilitate din cadrul organizației este de a construi o abordare colectivă și de a deveni vocea sectorului în noua strategie a UE de la fermă la furculiță pentru un sistem alimentar durabil.

Comitetul tehnic al Fedima monitorizează evoluția politicilor publice și de reglementare UE, concentrându-se pe aditivi, agenți contaminanți, enzime, etichetare și legislația referitoare la aluat. Comitetul de Marketing și Comunicații al Fedima contribuie la promovarea sectorului ingredientelor de panificație și patiserie.

Comitetul colectează, de asemenea, informații din industrie, pentru a construi puncte de vedere convingătoare pentru a informa factorii de decizie, clienții și consumatorii finali.

Faceți cunoștință cu Secretarul General al Fedima Europa la INGREDIENTS SHOW

CĂTRE ÎNSCRIERI

Din aceiasi categorie

Stiai ca.. 1 aprilie (nu este pacaleala) este data la care intra in vigoare limita de acizi grasi trans-nesaturati din alimente?

Uniunea Europeană a stabilit ca nivelul de acizi grași trans, alții decât acizii grași trans prezenți în mod natural...

Etichetarea originii amestecurilor de miere, pe agenda președinției slovene a UE

Slovenia, care va prelua președinția Consiliului UE, în a doua parte a acestui an, și-a propus să facă mai...

EFSA consideră viermi de făină siguri pentru consumul uman

Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA) consideră viermii de făină siguri pentru consumul uman, deschizând calea pentru ca produsele...

Cum putem face economii prin alegeri inteligente: 3 întrebări esențiale pentru alegerea mănușilor adecvate

Alegerea mănușilor potrivite, care să fie conforme normelor de siguranță în muncă și siguranță alimentară, poate duce la economisirea...
- Advertisement -

Producția de cartofi a scăzut cu 21% în 2020

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) a anunțat că producția de cartofi obținută în 2020 a fost cu aproape...

Save the date – evenimentele RO.aliment în 2021 | 15% discount pentru early booking din luna ianuarie –

🟢 24-25 MARTIE 2021: Maratonul de Nutriție, Nutrienți, Sănătate și Imunitate | ediția 3 | ONLINE | vezi program...

Stirile ultimelor 7 zile

România a importat cu 26% mai mult lapte brut

Institutul Naţional de Statistică (INS) informează că importurile de...

Grupul Danone optimizează controlul TOC și reduce costurile cu reactivii

Studiu de caz: BioTector și RTC în aplicații din...
Zona rezervata bannerelor publicitare

Alte stiri de actualitateNEWS
RO.aliment va recomanda

Skip to toolbar