facebook
Home Actualitate „Mâncarea e bucurie” – o experiență senzorială de care se vor bucura...

„Mâncarea e bucurie” – o experiență senzorială de care se vor bucura participanții Maratonului NNS 2023.

0
156

website builder

Mâncarea a fost din totdeauna prilej de bucurie, declarație de iubire și creator de amintiri! Mâncarea este o experiență în sine, o călătorie de activarea a celor șase simțuri, un îndemn la relaxare și deconectare. Așa s-a născut conceptul „Mâncarea e bucurie” – o serie de ateliere dedicate celor pentru care sănătatea este o prioritate.

Atelierele sunt create de Drd. Ramona Tomuța – nutriționist – dietetician, expert în alimentația publică și Janos Balogh – Chef cu experiență de peste 20 de ani în bucătării de top. Experiențele celor care se bucură de atelierele de gătit „Mâncarea e bucurie” copii, studenți, adulți, le alintă toate simțurile, de la gust, miros și până la reînvierea amintirilor din copilărie.

În ediția din acest an a Maratonului NNS – Nutriție. Nutrienți. Sănătate, desfășurat în 21-23 mai, la Hotel Zenith, Mamaia, vrem ca participanții să se bucure atât de informații utile și greu de accesat din alte medii, cât și de experiențe care să îi destindă și să le bucure simțurile.

Participând la atelierul de gătit armonios creat de Ramona și Janos, veți începe o nouă relație cu mâncarea, cu pregătirea ei și cu bucuria de a o savura.

Vedetele întâlnirii dintre participanți și mâncare sunt ingredientele atent alese, condimentele potrivite, măiestria chef-ului și entuziasmul fiecăruia dintre cei care vor alege să petreacă timp de desfătare a gustului.

 

Iubesc mâncarea și tot ce transmite ea: prietenie, explorare, culoare, experiențe, informație, conexiune. Proiectul atelierelor își propune, sub conceptul #mâncareaebucurie, promovarea alimentației echilibrate și cunoașterea brandurilor care susțin acest principiu de viață, prin produsele lor.„ DRD. RAMONA TOMUȚA

„Care este cel mai frumos loc din lume?” …mă întreabă prietenii. „În bucătărie” , le răspund de fiecare dată. Acolo unde totul prinde viață alături de oamenii care iubesc la fel de mult mâncarea, ingredientele, aromele, texturile și culorile! Și pentru că proiectele de succes se fac în echipă, atelierele gastronomice organizate împreună cu Ramona sunt un proiect de suflet care s-a născut în urma obiectivului comun de a familiariza oamenii cu arta gătitului sănătos.„ Chef Janos Balogh

Dacă v-am făcut poftă de o experiență completă la malul mării, să știți că imediat ce terminați de citit articolul, vă încurajăm să vă rezervați locul la cel mai amplu eveniment dedicat armoniei dintre nutriție nutrienți și sănătate: NNS 2023 – DETALII

Atelierul este dedicat exclusiv celor care iubesc să se destindă și să se relaxeze!

😊Locuri limitate!

TARIFE DE PARTICIPARE – FORMULAR ÎNSCRIERE