facebook
Saturday, June 3, 2023

Suplimente anti-îmbătrânire la calitate farmaceutică

Recomandări

Eforturile producătorilor de suplimente alimentare de a dezvolta produse cu o biodisponibilitatea crescută a coenzimei Q10 au condus la lansarea pe piață a unor agenți anti-îmbătrânire valoroși.

Funcția mitocondrială (exprimată prin cantitatea de CoQ10 din organism) a fost direct asociată cu îmbătrânirea și bolile cronice. În acest context, eforturile producătorilor de suplimente alimentare de a dezvolta produse cu o biodisponibilitatea crescută a  au condus la lansarea pe piață a unor agenți anti-îmbătrânire valoroși.

„Din multitudinea de produse similare disponibile, numai specialiștii din domeniile medico-farmaceutic și nutriție-dietetică sunt în măsură să selecteze și să recomande un supliment de calitate (farmaceutică), cu o disponibilitatea biologică ridicată, documentată științific – ca garanție a eficienței și profilului de siguranță,” arată Conferențiar doctor farmacist primar Gabriela Antoaneta VLĂSCEANU în prezentarea sa, intitulată „Documentarea științifică = suplimente la calitate farmaceutică”, pe care o va susține în cadrul celei de-a 7-a ediții a seminarului „ESE – Etichetare Siguranță Etică”, care va avea loc în perioada 9-10 noiembrie 2022, în format fizic la Hotel Courtyard Floreasca București.


DESPRE SEMINARUL ESE 2022

Workshop informativ și curs organizat anual, dedicat noutăților legislative din domeniul etichetării, siguranței și eticii alimentelor și suplimentelor alimentare.

PROGRAM-TEMATICĂ-SPEAKERI ESE 2022

RO.aliment organizează anual seminarul informativ „ESE – Etichetare Siguranță Etică” pentru a putea răspunde intrebărilor ce apar permanent datorită schimbărilor legislative dar și pentru a discuta pe subiecte sensibile legate de noutătile legislative și procedurile de control.

A 7-a ediție va avea loc în perioada 9-10 noiembrie 2022, în format fizic la Hotel Courtyard Floresca București

TARIFE – FORMULAR ÎNSCRIERE ESE 2022

Evenimentul este susținut de autoritățile (ANSVSA) și asociațiile de profil (ROMALIMENTA, APRIL, ARC, PRISA, ROMPAN, ANNS, FEDIMA).

Din aceeasi categorie

ANPC în război cu Magiunul de Topoloveni

Bibiana Stanciulov, cea care a readus la viață Magiunul de Topoloveni, îl anunță pe șeful ANPC, Horia Constantinescu, că...

Noua Zeelandă pierde o bătălie de opt ani pentru mierea de manuka

O cerere de înregistrare a mierii de manuka, ca brand certificat, a fost refuzată de Oficiul de Proprietate Intelectuală...

Cea mai importantă inovație pe segmentul capacelor borcanelor din ultimii 75 de ani

Industria alimentară germană devine prima din Europa care a îmbrățișat această inovație. Compania americană din spatele EEASY Lid -...