Actualitate DuPont lansează enzima Versilk pentru iaurt bogat în proteine

DuPont lansează enzima Versilk pentru iaurt bogat în proteine

-

DuPont Nutrition & Biosciences a anunțat lansarea în America de Nord a Versilk, cel mai recent produs ce completează gama sa de enzime Danisco.

Potrivit DuPont, iaurtul fortificant pentru a obține un conținut mai ridicat de proteine poate duce la îngroșarea sa (creșterea vâscozității) și la aparița notelor amare.

Se pare că Versilk le permite producătorilor de produse lactate și produse lactate pe bază de plante să creeze iaurturi cu până la 14% proteine – despre care DuPont spune că marchează o creștere de 30% față de ceea ce este obișnuit astăzi.

Se spune, de asemenea, că noua ofertă a DuPont va permite producătorilor să ofere o mai bună vâscozitate, precum și un gust curat, fără arome.

Enzima de modulare a vâscozității, „ușor de utilizat” este adăugată împreună cu culturile în timpul procesului de producție a iaurtului.

„Versilk este cel mai recent din suita noastră de soluții care conțin enzime, culturi, proteine și soluții funcționale”, a declarat Clementina Dellomonaco, manager global de produse, enzime lactate, DuPont Nutrition & Biosciences.

„Împreună cu expertiza noastră din industrie, putem ajuta producătorii să răspundă la tendințele pieței și să livreze produse de iaurt sănătoase și indulgente pentru a satisface cererea consumatorilor.”

La începutul anului trecut, DuPont a anunțat lansarea globală a seriei sale de culturi Yo-Mix Prime pentru iaurturi, care îi poate ajuta producătorii de iaurt să facă față unei game de provocări, de la stabilitatea produsului, la costul formulării.


Sursa: FoodBev

Din aceiasi categorie

Grupul care a făcut o ofertă pentru achiziționarea Carrefour s-ar fi răzgândit (surse)

Grupul canadian de distribuţie Alimentation Couche-Tard ar fi renunțat la oferta de achiziție a Carrefour, după ce Guvernul francez...

Ce au găsit inspectorii ANSVSA în urma controalelor efectuate în decembrie

Direcţiile sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor județene precum şi a municipiului Bucureşti au efectuat un număr de 9.918...

Grupul Danone optimizează controlul TOC și reduce costurile cu reactivii

Studiu de caz: BioTector și RTC în aplicații din industria alimentara Problema: Stația de epurare a unui producător din...

România produce carne de melc în valoare de 50 milioane de lei

Patru companii din Hunedoara, Tulcea, Mureș și Sibiu produc carne de melc în valoare de 50 de milioane de...
- Advertisement -

Cercetări și descoperiri de top din 2020

În ciuda tuturor condițiilor mai puțin obișnuite ale lui 2020, anul trecut putem spune că „și-a luat” partea echitabilă de descoperiri inovatoare. Iată o...

EFSA face apel pentru acordarea de asistență științifică și tehnică

Toți partenerii naționali ce activează în domeniile de referință ale Autorității Europene pentru Siguranța Alimentelor (EFSA) sunt invitați să...

Stirile ultimelor 7 zile

Potentiala capacitatea a virusului SARS-CoV-2 de a supravietui pe suprafete impune necesitatea testarii

Consecutiv identificării SARS-CoV-2 în decembrie 2019 (la acel moment...

EFSA face apel pentru acordarea de asistență științifică și tehnică

Toți partenerii naționali ce activează în domeniile de referință...
- Advertisement -

Alte stiri de actualitateNEWS
RO.aliment va recomanda

Skip to toolbar