facebook
Friday, September 29, 2023
spot_imgspot_imgspot_img

Pentru aniversarea a 150 de ani, Heineken sărbătorește reciclabilitatea dozelor sale

Recomandări

Brandul Heineken sărbătorește anul acesta 150 de ani. Pentru a marca această ocazie, filiala franceză a producătorului de bere olandez lansează o ediție aniversară în care numele său dispare în favoarea mențiunii „Reciclabil”.

Un secol și jumătate merită sărbătorit, iar Heineken France a pariat că, clienții săi vor recunoaște marca în ciuda absenței numelui. Ușor de identificat prin culoarea verde și steaua roșie, producătorul de bere a decis să sărbătorească cea de-a 150-a aniversare subliniind reciclabilitatea recipientelor sale din aluminiu. Pentru aceasta, numele Heineken este înlocuit temporar cu mențiunea „Reciclabil” pe cutiile sale.

„Știm că principalul element care emite carbon rămâne ambalajul nostru”, spune Yoann Hellot, manager de marketing pentru mărcile internaționale Heineken. Prezentând acest recipient consumatorilor francezi de bere, am dorit să demonstrăm că modelele de consum mai responsabile cu mediul înconjurător sunt posibile și accesibile tuturor. Doza noastră este un ambalaj complet reciclabil.”

O campanie națională de afișe

Un alt obiectiv pentru brand: să dea un impuls formatului dozelor, „neglijat de consumatorii de bere din Franța”, putem citi într-un comunicat de presă. Doza, susține Heineken, ajută la păstrarea intactă a calităților organoleptice ale berii și oferă „protecție eficientă împotriva luminii, căldurii și oxigenului, ceea ce ajută la păstrarea prospețimii, gustului și calității berii” .

De asemenea, este planificată o campanie națională de afișe „Reciclabile” și Reutilizabile care să însoțească această aniversare, promovând în același timp pedagogia gestului de sortare în rândul consumatorilor. Din 28 august și până pe 15 octombrie, în Marsilia, Toulouse, Bordeaux și Paris, a fost implementat un sistem itinerant de sensibilizare pentru reciclare. Ambasadorii mărcii vor sensibiliza francezii cu privire la bunele practici de sortare a dozelor și sticlelor.

spot_img

Din aceeasi categorie

Producție alimentară industrială la cele mai înalte standarde

Industria alimentară reprezintă o ramura esențială a economiei unei țări. Datorită implicațiilor economice și sociale pe care le prezintă...

Parteneriatul pentru etichetarea digitală a carbonului își propune să reducă emisiile din industria de catering cu peste 30% până în 2025

Start-up-ul britanic din domeniul tehnologiei alimentare, Dynamify, a făcut echipă cu firma suedeză specializată în software pentru sustenabilitate Klimato...

Sistemul de Garanție Returnare ar putea fi amânat până în primăvară

Cei care se ocupă de implementare cer încă trei luni de grație, deși programul trebuia să debuteze pe 30...