Actualitate Amplă participare internațională la INGREDIENTS SHOW 2020

Amplă participare internațională la INGREDIENTS SHOW 2020

-

Cea de-a patra ediție a INGREDIENTS SHOW combină analiza tendințelor, inovarea și formarea științifică, prin conținut aproape academic, (un nivel foarte ridicat de vorbitori recunoscuți pe plan internațional) cu facilitarea conexiunilor dintre furnizorii de ingrediente și producatorii de alimente și suplimente alimentare.

Ne bucuram să anunțăm confirmarea participării în calitate de vorbitori în cadrul evenimentului a mai multor specialiști cu expertiză internatională:

Dirk Van Ham General Secretary at FEDIMA EUROPE

Karl de Smedt Sourdough Librarian Puratos Group

Claudia Zoani Coordinator Metrofood

Szigeti Tamas WESSLING Ungaria

Angel Martinez Centro Tecnologico Nacional de la Conserva y Alimentacion

VEZI PROGRAM, TEME ȘI VORBITORI LA ACESTA DATĂ

Conferința INGREDIENTS SHOW 2020 se va desfășura ONLINE, pe ZOOM în perioada 5 – 9 octombrie 2020, fiecare zi fiind dedicată unei singure ramuri a industriei, noutatea fiind o zi dedicată consumatorilor, în care îi invităm pe toți cei care vor să afle ce înseamnă ingredientele tipărite pe etichetă să adreseze live întrebări specialiștilor invitați.

CĂTRE FORMULAR DE ÎNSCRIERE ÎN AUDITORIU | 150 LEI/ZI • 250 LEI/5 ZILE

„INGREDIENTS SHOW 2020 este despre NOUTĂȚI, INOVARE, SOLUȚII, EVOLUȚIE, PLANIFICARE, ADAPTARE, oferind o PLATFORMĂ ideală pentru diseminarea informațiilor despre materii prime alternative, ingrediente funcționale, alimente noi și produse finite inovatoare, formulare și reformulare, tehnologii, igienă, produse organice, cât și a felului în care acestea pot influența industria alimentară și a suplimentelor alimentare. Evenimentul va ajută inclusiv la promovarea produselor, încurajând dezbaterile despre tendințe și inovație”, a declarat Claudia Bocean, General Manager RO.aliment, agenția care organizează INGREDIENTS SHOW.

Astfel, pe data de 5 octombrie, vor fi prezentări pentru industria cărnii și produse alternative, pe 6 octombrie vom discuta despre ingredientele pentru suplimentele alimentare, urmând ca pe 7 octombrie să furnizăm informații despre lapte, înghețată și produse alternative. Ziua de 8 octombrie va fi doar despre ingrediente/materii prime pentru morărit, panificație, dulciuri și produse alternative, iar pe 9 octombrie are loc o nouă ediție a campaniei „Să înțelegem mai bine alimentele”, o zi cu intrare gratuită pentru consumatori. Timp de două ore, pe 9 octombrie, specialiștii vor răspunde în direct despre aditivii din componența unui produs alimentar.

INGREDIENTS SHOW se adresează companiilor producătoare din industria alimentară și a suplimentelor alimentare, furnizorilor de ingrediente, tehnologii sau servicii, organizațiilor de cercetare-dezvoltare de profil, autorităților în domeniu, universităților, asociațiilor profesionale și presei de specialitate.

Despre INGREDIENTS SHOW

Organizată de revista de specialitate RO.aliment, expo-conferința INGREDIENTS SHOW este locul de întâlnire pentru liderii industriei de ingrediente. Pe parcursul evenimentului, sunt prezentate cele mai recente soluții aduse pe piața românească și se fac schimb de idei și experiențe între furnizori și industria de procesare și producție a alimentelor și suplimentelor alimentare. INGREDIENTS SHOW 2020 combină analiza tendințelor, inovarea și formarea științifică, prin conținut aproape academic, (un nivel foarte ridicat de vorbitori recunoscuți pe plan internațional) cu facilitarea conexiunilor dintre furnizorii de ingrediente și producătorii de alimente și suplimente alimentare.

Din aceiasi categorie

Stiai ca.. 1 aprilie (nu este pacaleala) este data la care intra in vigoare limita de acizi grasi trans-nesaturati din alimente?

Uniunea Europeană a stabilit ca nivelul de acizi grași trans, alții decât acizii grași trans prezenți în mod natural...

Etichetarea originii amestecurilor de miere, pe agenda președinției slovene a UE

Slovenia, care va prelua președinția Consiliului UE, în a doua parte a acestui an, și-a propus să facă mai...

EFSA consideră viermi de făină siguri pentru consumul uman

Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA) consideră viermii de făină siguri pentru consumul uman, deschizând calea pentru ca produsele...

Cum putem face economii prin alegeri inteligente: 3 întrebări esențiale pentru alegerea mănușilor adecvate

Alegerea mănușilor potrivite, care să fie conforme normelor de siguranță în muncă și siguranță alimentară, poate duce la economisirea...
- Advertisement -

Producția de cartofi a scăzut cu 21% în 2020

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) a anunțat că producția de cartofi obținută în 2020 a fost cu aproape...

Save the date – evenimentele RO.aliment în 2021 | 15% discount pentru early booking din luna ianuarie –

🟢 24-25 MARTIE 2021: Maratonul de Nutriție, Nutrienți, Sănătate și Imunitate | ediția 3 | ONLINE | vezi program...

Stirile ultimelor 7 zile

Zona rezervata bannerelor publicitare

Alte stiri de actualitateNEWS
RO.aliment va recomanda

Skip to toolbar