Actualitate Save the date! 5-9 octombrie 2020 | INGREDIENTS SHOW...

Save the date! 5-9 octombrie 2020 | INGREDIENTS SHOW 2020 – ONLINE

-

“Știinta ingredientelor. De la inovare și planificare, la adaptare și alegere”, este tema sub care se va desfășura a 4-a ediție a conferinței INGREDIENTS SHOW, platforma special concepută pentru a facilita schimbul de informații între furnizorii de ingrediente și procesatorii din industria alimentara și a suplimentelor.

VA INVITĂM LA SHOW, LA INGREDIENTS SHOW!

50 de ore de informație | 40 de specialiști internaționali | 5 conferințe individuale

5-9 OCTOMBRIE 2020, PLATFORMA ZOOM

A 4-a ediție INGREDIENTS SHOW, la care sunt așteptați să participe peste 300 de specialiști din industria alimentară va avea loc în zilele de 5-9 octombrie 2020 , online pe platforma ZOOM.

CE ADUCE NOU ACESTA EDIȚIE?!

 1. Evenimentul este organizat ONLINE
 2. Vor fi organizate webinarii tematice, fiecare zi fiind dedicată unui segment al industriei alimentare
 3. Ziua de 6 octombrie va fi dedicată suplimentelor alimentare
 4. Ziua de 9 octombrie va fi organizată pentru consumatori, pentru facilitarea accesului acestora la informațiile furnizate direct de către specialiști

GALERIE FOTO EDIȚIA 3 – 2019

PROGRAM PROVIZORIU SI STRUCTURĂ EDIȚIA 4 | 2020

Liderii industriei de ingrediente din Romania se întâlnesc anual la INGREDIENTS SHOW pentru a face schimb de experiență, pentru a-și prezenta cele mai recente soluții și idei industriei de procesare si producție a alimentelor și a suplimentelor alimentare.

Organizat de RO.aliment în parteneriat cu IBA București, APRIL, ARC, ROMALIMENTA, ASMP, ROMPAN, APAR, FNDA, ANNS, INGREDIENTS SHOW 2020, combină analiza tendințelor, inovarea și formarea științifică, prin conținut aproape academic, (un nivel foarte ridicat de vorbitori recunoscuți pe plan internațional) cu facilitarea conexiunilor dintre furnizorii de ingrediente și producatorii de alimente și suplimente alimentare.

DE CE SĂ PARTICIP?

INGREDIENTS SHOW 2020 este DESPRE NOUTĂȚI, INOVARE, SOLUȚII, ADAPTARE și PLANIFICARE, oferind o PLATFORMĂ ideală pentru diseminarea informațiilor despre materii prime alternative, ingrediente functionale, alimente noi si produse finite inovatoare, formulare și reformulare, tehnologii, igiena, produse organice cât și a felului în care acestea pot influența industria alimentară și a suplimentelor alimentare. Evenimentul va ajuta inclusiv la promovarea produselor, încurajând dezbaterile despre tendințe și inovație.

Tematica va acoperi subiecte despre proteine, grăsimi, glucide, aditivi, enzime, arome, nutraceutice, condimente, rețete noi, produse inovatoare, etichete curate, legislația specifică, recomandări nutriționale și de sănătate pentru, ingrediente pentru alimente cu impact în menținerea greutății corporale și/sau diabet.

INGREDIENTS SHOW, este locul anual de întâlnire al liderilor industriei de ingrediente din Romania în cadrul căruia sunt prezentate cele mai recente soluții și idei speciliștilor din industria alimentară și a suplimentelor.

DORESC SĂ PARTICIP ȘI SĂ BENEFICIEZ DE DISCOUNT-UL DE 10% (pentru înscrierile în perioada 1.08-31.08)

DESPRE INGREDIENTS SHOW 2020 – concept și structură

 • Se desfasoara pe parcursul a 5 zile!
 • Fiecare prezentare a furnizorilor si producatorilor de ingrediente dureaza 30 de minute plus 15 minute de Q&A
 • Prezentarile domeniilor conexe dureaza 10 minute plus 5 minute de intrebari
 • Fiecare zi va fi dedicata unui segment astfel:
  1.  5 octombrie – CARNE si produse alternative
  2.  6 octombrie – NOU!!!  SUPLIMENTE ALIMENTARE
  3.  7 octombrie – LAPTE & INGHETATA & produse alternative
  4.  8 octombrie – MORARIT & PANIFICATIE & DULCIURI & produse alternative
  5.  9 octombrie – NOU pentru consumatori – SA INTELEGEM MAI BINE INGREDIENTELE ALIMENTARE ȘI SUPLIMENTELE cu ajutorul specialistilor din industria alimentară 
 • Sesiune de POSTERE și concurs!
 • Invitați EXTERNI de la EFSA sau alti specialiști internaționali!
 • DEZBATERI la finalul fiecărei zile!
 • NETWORKING în pauzele dintre prezentări vom putea organiza CAMERE special destinate discutiilor directe dintre participanti si parteneri. Participarea se va face pe baza de programare.
 • PROSPECTARE: într-un singur loc veți putea întâlni producători, distribuitori de ingrediente, reprezentanți ai companiilor din România, dar și din Europa, le veți putea pune întrebări și primi oferte personalizate pentru afacerea dumneavoastră.
 • ATENȚIE! La prezentările susținute de companiile ce activează în producția și comercializarea de ingrediente au ACCES în sala doar PRODUCĂTORII și PROCESATORII, reprezentanții companiilor din servicii, mediul academic, autorităti, asociații.(lista participantilor va fi aprobată de compania ce sustine prezentarea)

STRUCTURA UNEI ZILE:

 • 10:00-11:30 | 3-4 prezentări a câte 15 minute acoperind noutăți din întreaga industrie alimentară și a suplimentelor
 • 12:00 – 17:00 | 5 prezentări a câte 30 de minute acoperind teme despre ingrediente inovatoare, materii prime alternative, ingrediente funcționale, alimente noi și produse finite inovatoare, formulare și reformulare, tehnologii, igienă, produse organice
 • 17:00-18:00 Concluzii și recomandări

DE CE SĂ FIU PARTENER?

Sunteți FURNIZOR DE INGREDIENTE ȘI/SAU MATERII PRIME?

Participând la INGREDIENTS SHOW, veți avea șansa să vă promovați în rândul a peste 300 de reprezentanți din industria alimentară (carne, lactate, înghețată, panificație, dulciuri, suplimente alimentare). Veniți să scriem împreună viitorul industriei alimentare românești, contribuind activ la dictarea tendițelor de consum prin îmbunătățirea produselor finale cu ajutorul ingredientelor dumneavoastră.

 • EFICIENȚĂ – Prin promovarea produselor în fața unui public nisat, puteți să câștigați clienți printr-o simplă prezentare de doar 20 de minute.
 • TARGET – Faptul că am divizat discuțiile organizând webinarii tehnice pe fiecare sector vă ofera posibilitatea de a vă prezenta produsele mult mai targetat, direct sectorului pe care îl vizați ( carne, lapte, inghețată, panificație-dulciuri, suplimente alimentare )
 • RANDAMENT – Vă puteți promova produsele cu maximum de randament, prezentându-vă oferta in fata unui public numeros, compus din specialiști, la costuri cu mult reduse fața de implicațiile financiare pe care le-ar presupune organizarea propriului eveniment sau a unui eveniment “Face to face”. Totodata datorită contextului pandemic, disponibilitatea de participare crește nemaifiind nevoie să ne deplasăm.
 • ȘANSE – Fiecare participant va primi prezentările dumneavoastră direct de la dumneavoastră, astfel veti putea pastra contactul cu compania interesata de produsele dumneavoastră.
 • PROMOVARE: Evenimentul va ajuta la promovarea produselor, încurajând dezbaterile despre tendințe și inovație.

ATENȚIE! La prezentările susținute de companiile ce activează în producția și comercializarea de ingrediente au ACCES în sala doar PRODUCĂTORII și PROCESATORII, reprezentanții companiilor din servicii, mediul academic, autorităti, asociații.(lista participantilor va fi aprobată de compania ce susține prezentarea).

CUI SE ADRESEAZĂ

 • Companiilor producătoare din industria alimentară și a suplimentelor și furnizorilor de ingrediente, tehnologii, servicii
 • Departamente de producție, calitate, achiziții, cercetare și dezvoltare, marketing
 • Organizațiilor de cercetare-dezvoltare de profil
 • Autorități din domeniu
 • Universități de profil
 • Asociații profesionale
 • Media de specialitate

TARIFE DE PARTICIPARE – 10% DISCOUNT PÂNĂ LA 31 AUGUST!

PACHETUL DE BAZA/1 ZI INCLUDE

 • Participarea la eveniment
 • Acces pe platforma ZOOM
 • Posibilitatea de a interacționa LIVE cu vorbitorii
 • Prezentările format PDF – cu acordul vorbitorului
 • Diploma de participare

1 ZI DE EVENIMENT = 150 LEI – TVA inclus MĂ ÎNSCRIU

 

4-5 ZILE DE EVENIMENT = 250 LEI – TVA inclus MĂ ÎNSCRIU

PARTENERI PREMIUM

PARTENERI GOLD

PARTENERI OFICIALI

Pentru pachetele de parteneri sau susținerea unei prezentări, vă rugăm să ne contactați direct la: office@roaliment.ro, sau la:

 • +40 744 162 991 – Claudia Bocean – Managing Partner
 • +40727 001 904 – Elena Dumitru – Account Manager
 • +40 771 677 218 – Teodora Nuta – Account Manager

DIN ACTUALITATE

A fost lansată definiția globală oficială a ceea ce constituie „un aliment cu cereale integrale”

Grupul internațional de lucru pentru elaborarea definiției cerealelor întregi a lansat definiția oficială a ceea ce constituie „un aliment cu cereale integrale” pentru a...

Salamul de Sibiu IGP pune România pe harta europeană culinară

București – 7 aprilie 2021: Asociația Producătorilor de Salam de Sibiu a promovat celebrul produs din carne apreciat la nivel european, prin mai multe activități...

Alimentele „procesate” nu sunt în mod inerent nesănătoase: „Aceste concepte trebuie disociate”

Sistemele actuale de clasificare a alimentelor sunt confuze și pot induce în eroare în cazul alimentelor „procesate”, susține un nou studiu. „Este prea simplist...

Din aceiasi categorie

World Wide Fund for Nature (WWF) recomanda consumatorilor sa isi reconsidere dietele

World Wide Fund for Nature (WWF) a făcut apel la guvernul de la Berlin să ia în calcul introducerea...

Altopack și Halodi Robotics au format un parteneriat pentru a dezvolta un robot pentru ambalare

Compania italiană de ambalare Altopack s-a alăturat echipei Halodi Robotics pentru a dezvolta un robot care poate alimenta cu...

A fost lansată definiția globală oficială a ceea ce constituie „un aliment cu cereale integrale”

Grupul internațional de lucru pentru elaborarea definiției cerealelor întregi a lansat definiția oficială a ceea ce constituie „un aliment...

Salamul de Sibiu IGP pune România pe harta europeană culinară

București – 7 aprilie 2021: Asociația Producătorilor de Salam de Sibiu a promovat celebrul produs din carne apreciat la nivel...
- Advertisement -

Stirile ultimelor 7 zile

A fost lansată definiția globală oficială a ceea ce constituie „un aliment cu cereale integrale”

Grupul internațional de lucru pentru elaborarea definiției cerealelor întregi...

Salamul de Sibiu IGP pune România pe harta europeană culinară

București – 7 aprilie 2021: Asociația Producătorilor de Salam de...

291 de sancțiuni contravenționale aplicate de ANSVSA în martie

Inspectorii sanitari veterinari și pentru siguranța alimentelor au aplicat...

Conferinte si Webinarii RO.aliment

Nutriția oncologică pas cu pas

Evoluția rapidă a tehnologiei în ultimii ani a schimbat dinamica conversațiilor dintre pacienții oncologici și medici. Amedeo Grigorean, medic...

48% dintre consumatori consideră că ar putea avea un sistem imunitar mai bun

Un studiu efectuat de FMCG GURUS a relevat că 48% dintre consumatori sunt de părere că ar putea avea...

Maratonului de Nutriție, Nutrienți și Sănătate 2021 o editie de succes!

Cea de-a treia ediție a Maratonului de Nutriție, Nutrienți și Sănătate s-a desfășurat online, anul acesta, în perioada 24...

Reminder:🔔Pe 30 martie 2021 aflați de la Dr. Trif Dorin cum vă puteți proteja muncitorii!

Ansell vă invită în data de 30 Martie 2021, la webinarul cu tema ''Este ergonomia o temă actuală în...

Prinde discuțiile avizate despre nutriție, nutrienți și sănătate | Ultimele ore de înscrieri

În doar o zi începe Maratonul de Nutriție, Nutrienți și Sănătate, 12 ore de discuții avizate, moderate de specialiști...

AMR 2 zile | Recunoașterea reciprocă a suplimentelor alimentare & noul regulament de siguranță pentru producția de suplimente

Tatiana Onisei, CS II Șef SNPMAPS, în cadrul Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București, va...

Probioticele > importanța pentru sănătate, provocări tehnologice și legislative în punerea lor pe piață

Pe 24 martie 2021, Bianca Tihăuan, cercetător științific Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București, va...

Ivermectina > de la antiparazitar la antiviral!? Explicații de la prof. dr. Dumitru Militaru

Prof. dr. Dumitru Militaru va prezenta informații corecte, relevante și clarificatoare despre ivermectină - un medicament ce a ținut...
Zona rezervata bannerelor publicitare

Alte stiri din aceiasi categorieNEWS
RO.aliment va recomanda

Skip to toolbar